Mer musik!

Mer musiktips! Bara för jag är ganska besatt av musik ;)
Rise Against – Endgame - sjukligt bra skiva!

Johanna Tipsar!

Skriver ihop ett litet tidsinställt inlägg, only for you! ;)
När ni kan läsa det här sitter jag förmodligen i Cafétältet på lägret och tjötar med folk, förhoppningsvis några av mina fina Tibrosar och lite nytt folk! Men nu till saken!
Slänger upp en länk till min lista med typ världens bästa band, bara å kolla om ni blir nyfikna ;)
The list!

Snart drar jaaaag!

Troligen sista inlägget innan jag drar, kanske fixar några tidsinställda med men (;
Har i alla fall tränat, ensam med Andreas, skumt... Fattar inte riktigt hur det gått till men kan verkligen prata med honom i alla fall så har pratat lite om rig och hösten. Han tyckte det var tråkigt att jag är borta så länge nu plus att han troligen inte är hemma när jag är det.
Meeeen jag är i alla fall sjukt taggad för 6 dagar i skogen utan mobil nu asså! Fast finns ju vissa jag kommer sakna såklart, om ni läser borde ni känna er träffade i så fall :*
Aja pussar!

Packning!

Här packas det för fullt! Imorgon blir det ÄNTLIGEN ösjönäs! Temat i år är "Himlaljus", får se va detta innebär :)
Längtar otroligt mycket efter att träffa folk och bosätta mig i skogen. Bygga vindskydd, diskställ, matbord, arbetsbänk, tvättställ och allt sånt, åh! Dessutom fri från mobilen!! Guuud va skönt det ska bli att slippa tvångstankar om "shit måste ha mobilen, kan ha fått sms!" osv. Ska verkligen bara chilla och må bra nu i en vecka så kommer jag hem skitig men lycklig på söndag ;)
Finns ju inget skönare än att komma in i ett riktigt badrum, tända ljuset, kissa på en riktig toalett och sen duscha när man kommer hem! Åååååååh va jag vill bort nu!
Ikväll ska jag nog för övrigt träna, antingen med laget eller så får jag köra mitt RIG-program själv :) Sen försöka komma i säng i tid, blir nog ändå att prata lite med folk eftersom jag inte kommer höra av dem på en vecka sen :)
Sååå ska förvarna alla att vid ca. halv 10 imorgon kommer jag stänga av min mobil och sen kommer den på söndag em!
Åh just det! Var ju i stan förut med, åkte med endast för att få köra (a' Körde i alla fall med mamma för första gången, gick utmärkt! Det är verkligen enormt roligt att köra bil :)
Aja nu ska jag börja packa ner saker,
Puss!

Tjugosjätte Juni Tvåtusenelva

Avenged Sevenfold – Afterlife
Knarkar fortfarande den låten, får en skum känsla i kroppen av den, aldrig känt så på grund av musik..? Hum rätt skumt asså. Vill säga att den är verkligen sjuuuuuuukligt bra, helt fantastisk.
Eller ja alla deras låtar är amazing! Eh ja, jag är nog lite kär i dem nu...
Anyways så har jag varit hos beckis idag, har visat mina otroliga kunskaper och (med hjälp av hennes pappa) kopplat ihop en stereo i hennes rum. Gick även igenom en stor låda med lp's, fanns massa bra som vi satt och lyssnade på sen. Fick även då visa hur duktig jag va på old school-stuff och visade hur man sätter igång en lp-skiva, hehe ;)
Det var trevligt i alla fall, som alltid!
Fick köra hem sen oxå, så himla roligt! Körde i 90, coolt! Haha blivit helt besatt nu, men hallå känns helt sjukt att jag FÅR köra bil? Känns som jag fortfarande är för liten... Haha aja hinner nog en sväng imorgon oxå kanske, ska ju packa och träna oxå :)
ÖSJÖNÄS OM 1 DAG!! Iiiiiiiiiiiih! Sjukt taggad! Har bestämt att jag ska va cool och köra upp till samlingen på tisdag oxå, bara för jag är bäst.
Aja massa pussar på er!

Beckis idag!

Idaaaaag gott folk tänker lilla jag dra mig ut till Becka en sväng. Ska flytta in en stereo i hennes rum så får vi se vad vi hittar på, känns som vi har en del att snacka om i alla fall, haha!
Får se om jag ska ta och övningsköra lite ikväll med, hihihi va roligt det är! :D
Nä nu blir det frulle!
Pussar!

dagens knark:

Avenged Sevenfold ♥

Övningskör

Vart ute och kört bil i en timme nu!
Åkte med pappa ut till Grolanda och sen körde jag lite där och sen över mönarp och hem, gick verkligen kanoners! Första gången dessutom! :D Va uppe i typ 80 som max och det kändes helt ok! Även parkerat lite, tränat på att backa osv och allt har gått över förväntan! Trodde kanske det skulle ta lite längre tid men det var lätt och roligt :) Känns onödigt att behöva vänta 2 år... Haha aja roligt att köra iaf!
Pussar

Midsummer

Midsommar 2011 har passerat! Firat med familjen och vänner till familjen så vart rätt lugnt. Blev räddad av Beckis i en timme när jag ringde henne, skönt att få prata av sig lite!
Sen så har jag tänkt ta en rejäl sovmorron imorgon!
Därför; Puss och gonatt!

Klicka

http://www.bloggriket.se/

Taggad för RIG

Ska köra träningen i sommar på fullt allvar så ska jag fanimej visa dem i höst! Ska visa att jag i alla fall vill, till skillnad från andra... hatar sånna som inte tar det här på allvar, RIG är en del av utbildningen, det är seriös träning. Man går inte där för att kolla på killar och sitta på bänk. Man är där för att man vill bli bra på volleyboll, och det vill ju jag!
Nu JÄVLAR kör vi!!

kär? :$

Börjar tro det...
Men hallå den är ju helt awesome! -->Avenged Sevenfold – Afterlife

TRÄNINGSLÄGER

Ååååh vad jag ÄLSKAR att träna. Volleyboll är en drog jag aldrig kan bli fri från.
Har då varit på träningsläger i 6 dagar nu. Tränat minst 5 timmar/dag och mått så himla bra. Lite ont i knän dock men det är sånt man får ta helt enkelt. (Längsta passet ever, 2,5 boll och 1,25 gym, wihiii va trött man va sen.)
Kollat 3 landslagsmatcher oxå, spanat på söta volleyboll-killar med...nom nom. Dom svenska asså...italienarna va... uhm... inte sååå snygga! Haha men åh asså älskar att se bra volleyboll! Sen igår var det ledarmatch, Good Guys vs. Bad Guys, haha tkr att lagen va riktigt bra uppdelade, stämde bra in lixom... ehe (;
Men anyways så vann Good Guys, hejjade faktiskt på dem ^^
Men mja, har även vart lite ledsen och arg under lägret men det är inget jag orkar bry mig mer om nu!
Måste säga att de kommer kännas tomt att inte träna imorgon... aja har ju ett gym-program jag måste köra (;
Nu ska jag smörja mina knän med baby-olja och dra på musik!
Puss!

slut, på riktigt

Nu är det faktiskt slut på riktigt, har haft en fantastiskt rolig eftermiddag/kväll/natt på Sommarland med drygt 2000 andra 9or! Så packat med folk att det känns som att man bara stått i kö heeela dagen, haha. Har åkt tranan, ngn röd rolig grej, gruvan, och den där snurriga gröna saken... ;)
Nu på kvällen var det disco och jag har studsat runt och sjungt som en galning, älskar't! Inte träffat så mkt folk men lite svårt när det är så himla många människor runt om en.
Nu ska jag sova.
Puss

Sista Natten Mé Gänget ♥

Ska va uppe vid skolan om 1 timma, prick 3 går bussen! Är sjukt taggad just nu asså, vill bara dra iväg med polarna. Ska bara käka lite nu så sen drar jag mig nog, åh kommer bli awesome!
PUSS

Jag är friiiiii!

Aldrig någonsin mer behöver jag sätta min fot på Floby Skola!
Dessutom satte vi Carina Milton på plats på avslutningen! Sjöng den där låten trots allt, så jävla bra är vi!! Trodde aldrig det skulle gå emn vi gjorde det! Ikväll är det klassfest med alla 9or, skulle inte gått men åker ut med Bex en stund för att umgås, hoppas det blir bra. Fick även Stipendie i matte, awesome! Och ett oväntat MVG i bild! :o Åh jag är så nöjd! ^^ (Och lite ego just nu men det får man! :M) Haha att jag överlevde dessa år asså, sjukt att det är slut nu! 10 år, och nu behöver jag aldrig mer sätta min fot där! Ååååh så härligt!! Och att vi gjorde en liten revolt på avslutningen gjorde allt så mycket bättre!
Nu är jag pepp på livet. Pepp på allt, gymnasie, träning, sommarlov och såklart morgondagen. Då är det ju på riktigt Sista Natten Mé Gänget. Dock inte Rebecka men kommer se till att träffa henne ändå, går ju inte annars.
Puss på er!

Middagen.

Sista med alla 9or. Trodde verkligen inte att jag skulle gråta så mycket som jag gjorde, insåg ju först nu att det var slut lixom... Värsta var nog att se Salle, Olivia och killarna gråta. Specielt mycket kändes det ju att lämna min äldsta vän, Andreas. Träffat killen i stort sett varje dag i 13 år. Nu drar vi åt olika håll och vet inte riktigt hur det kommer gå när jag inte kommer träffa alla jämt! Trodde verkligen inte jag skulle sakna alla men det kommer jag faktiskt göra. Jag hoppas att det inte blir lika jobbigt i kyrkan imorgon, we got to make it. Ska i alla fall försöka att inte gråta då, blir så himla deprimerande att sluta då ju, det ska ju bli kul, en underbar sommar som alla andra, dock våra sista när vi garanterat är tillsammans allihop. Återstår att se vad morgondagen bjuder på!
Nu ska jag chilla lite till sen lägga bort datan, smsa godnatt och sova gott!
Puss alla söta!

Knark.

Får gåshud, så underbar!

Japp, jag har en liten period med Avenged Sevenfold ♥

*gäsp*

Riktigt slö tjej just nu! Låg och sov lite lätt förut men blev väckt av att det ringer på dörrn och bara jag hemma just nu så... Kul! Behöver verkligen sova, helt slut i kroppen! :( Vill ha lov nu. Kommer väll dock knappast få sova då heller... Ååå ja vill sova längeee! Ta igen alla missade timmar :o
För övrigt funderar jag på om jag ska orka påbörja den där tjocka boken Andreas hade med sig åt mig... Hmm.
Kan nog va himlans bra men vet inte om jag orkar läsa just nu, behöver få lite tid att slippa tänka, inte haft det sen... jag vet inte när! :s Förra sommaren, typ Juli? Ush känns inge vidare...
Nää kanske borde äta kvällsmat sen sova? Duscha med ja...
Aja pussar!

Pepp på körkort

Nu äre så att jag är faktiskt berättigad att övningsköra! Mamma och Pappa ska skicka in papper bara så dem får vara handledare sen så ska jag allt ta plats bakom ratten ;) Kommer bli sjukt kul och jag vill nästan ha körkort nu redan! (a'
Nu ska jag lyssna melody club och försöka bli pepp på skolan imorgon oxå, lycka till typ ;)
Puss!

*Happyface*

Klar för dagen med rensning och städning!
Nu ska jag vila ett tag och sen bär det av in till stan för att gå kurs, sen får jag övningsköra! Ihihi bäst att ni passar er där ute, kan bli farligt på vägarna (a'
För övrigt så himla kort tid kvar nu, snart är jag fri från Floby Skola för all framtid!!
Tisdag: Städa ur skåpet + lämna in nyckel
Onsdag: Gräsfest + vandringsdag + öva i kyrkan + avslutningsmiddag
----
Torsdag: SKOLAVSLUTNING!!
Fredag: Sista Natten Mé Gänget + träffa Filip ♥

.

d här suger.

fluff!

Beskrivning av mitt hår just nu! Haha nyfärgat, klippt och körde även en inpackning! Mjuft, fluffigt och härligt äre asså! ^^
Sitter även och pratar med världens bästa Filip, hihi ;*
Längtar till sista natten med gänget, kommer tjöta hål i huvudet på stackar'n då, om jag har något kvar att säga... (a'
Haha aja ska fortsätta tjöta,
puss!

Tjingeling!

Sitter och tjötar med Filip på skype, mysigt! ^^

Städning

Och min broders tjej är här, kul. Hade verkligen hemskt gärna stuckit iväg och träffat folk, så himla less på't här hemma! Sen så är det ju faktiskt mindre än en vecka till Sista Natten Me Gänget nu, gillas! Längtar som bara den! Ska nog dock inte bada, mitt hår lär ju bli ett helvete då, ehe...
Anyways så hittade jag precis en ny spellista med precis min typ av musik som jag tänker dra på nu och börja städa! Hade dock helst lagt mig och sovit lite till... Nä nu jävlar ska ändan ur vagnen och börja städa!
Bjuder även på min nya favoritlåt:

söt kille d där...

Hihi suttit uppe hela natten och pratat med Filip :) Tror seriöst vi pratat om allt mellan himmel och jord ;)
Skrattat ganska mycket iaf och blivit lite sur när nätet laggar... haha! (:
Ska nog snart sova iaf,
Puss!

how sweet..?

Ain't life?
Okej det regnar ute nu igen, känns rätt deprimerande. Har dessutom inget alls att göra!
Läääängtar till SNMG som bara den. Hoppas att det blir en sån där varm härlig kväll fylld med skratt och må-bra-känsla. En kväll man minns resten av livet ska det bli. ÅH vill verkligen göra den kvällen HELT PERFEKT. Ska träffa fina människor och umgås med mina söta vänner. Hihihihi åååh längtar så ***** mkt verkligen!! :')
Nä nu ska jag nog komma på en film jag vill se ;)
puss

just another week in hell

En enda vecka kvar i Floby Skola. En vecka som lixom alla avslutningsveckor bara kommer springa förbi.
En vecka till Sista Natten Med Gänget. Ska gå med min coola vänner. Ska träffa fina människor från långt borta. Längtar.
Saknar. Längtar så jag sen kan sluta sakna för ett tag.


9/6

Helluuuuu
Vart rätt slö idag, va vaken lite länge i natt (a' Hihi så blir det ibland, tiden går fort när man har roligt!
Sen fick jag inte sova middag för Beckis hängde med hit så satt och kollade lite klipp med henne :) Tog bussen in till stan sen och gick Wetterlin upp mot freja, såg Andreas på vägen så ropade på han och fick sällskap ^^
Fick även låna en ny bok :) Aja avslutningen va som vanligt, fick blomma pga rig och sen skulle jag skynda mig ner till tåget, som jag inte hann med... Aja upp för Wetterlin igen och sen när jag gick förbi Willy:s är det någon som ropar på mig... Andreas x) Hahah aja pratade med honom en stund till och sen drog jag mig bort till mammas jobb och åkte med henne hem :)
Och jaa, nu sitter jag här och hoppas på att kunna hitta på något trevligt att göra tills jag somnar, kanske snacka med ngn trevlig ^^
Puuuss

Hittade en söt blogg:

http://konstigness.blogspot.com/

It's all about the music

Wihi, sitter och lyssnar på One-X skivan av Three Days Grace, bra awesome dem där asså. Ska lyssna på Endgame av Rise Against sen oxå, två av mina favoritband och skivor det dära, älskar musiken. Måste verkligen lyssna på musik varje dag, jag blir verkligen så lycklig av att bara kunna dra på en härlig låt och låta världen utanför försvinna. Musiken är min räddare. Inget får mig att må så bra som den. Jag kanske inte är något hängivet fan som går på massa konserter och sånt men kan inte leva utan musik ändå!
My drug is called "Music"
Awesomeness:

Ny kärlek:

Måste erkänna att jag blev lite kär i bandet efter att ha hört den här låten :') Håller på att lyssna mig igenom fler låtar just nu och älskar't än så länge! Detta är verkligen min typ av musik :D

Men dra åt *******

Jag kan la för *** inte hjälpa att jag är UPPTAGEN just då?!? Det är *** så mycket viktigare, det gäller min utblidning och va *** gör det om jag råkar vara borta? Kan ju lära känna folk sen och jag kan surra och det finns andra som kan hjälpa till!! Det är ju knappast mitt fel eller? Sluta va en sån ******* *****!! Seriöst va i ******* är problemet eller? Jag måste ju kunna säga att jag inte kan den dagen?
Ush va du äcklar mig när du gör så.

fallin', yes I am fallin'

Ihihi åh jag älskar Across The Universe ♥♥
Hej btw :)
Sitter då och lyssnar musik från ^ bara så ni vet, den är helt underbar ju! (Beatles-musik only!)
För övrigt längtar jag lite till Tibro, vill träffa lite folk där som jag lärde känna i fredags :))
Speciellt en 3vlig person :$ Hihi aja va ju trevliga allihop men, haha (;
Nä nu ska jag kolla film, Saving Privat Ryan (rädda menige Ryan)
Puss!

6:e Juni 2011

Så var ännu en Nationaldag till ända!
Tillbringade en stund i Skultorp hos moster innan ja åkte hem för att sen dra och träna. Drygt en halvmil sprang man uppe på berget, förbättrade en tid oxå, gött! Sen slängde jag och Sara oss i panka, gött som bara den vill jag lova! Sen har jag inte gjort någe mer idag, kollat igenom Devil wears prada nu igen, tycker om den filmen! ♥
Imorgon är det skola igen, får se hur mycket man får gjort nu sista "vanliga" veckan i Floby!
Puss

sommarkänsla

Tjena!
Va iväg och spelade såpbublerugby för en stund sen, awesome! Jag va grym asså, kravla runt där och inte kunna resa sig... ehe mja så äre ;)
Ska i alla fall snart ut med folk, va längesen! Hoppas det blir trevligt, vill ju gärna ha kvar mitt bra humör! Mår faktiskt enormt bra just nu :) Aja ska kila ner och invänta Ollebolle nu ;)
Puss

Disney-musik

Haha 90-talist som jag är så är jag ju självklart uppväxt med Disney's fantastiska filmer! Bjuder på lite härliga toner som jag minns från när jag va liten ;)
Först ut, Tarzan! ;)

Alla snubbar vill ju vara katt! Från Aristocats :)

Hakuna Matata - Lejonkungen (kär i den filmen ;))

Havet är Djupt! Lilla Sjöjungfrun :)

Kanske den sötaste av alla, Askungen - mössens sång! ;)

Robin Hood! :)

Mer från lejonkungen, är ju trots allt en helt underbar film!

Avslutar med en som alltid får mig att skratta, åter från Lejonkungen! ;)

Taggar skolavslutning:

Låten vi 9or ska sjunga, en av dem i alla fall ;)

Såpbublerugby

Ingen beach men ikväll blire såpbublerugby istället! :D
Just nu så ska jag städa min garderob som sett ut som ett helvete allt för länge...
Hoppas alla njuter av värmen fär det gör jag! :)
Puss

Beach idag?

I hope so! :D
Hoppas det blir dagtid så jag kan va med på såpbubblerugby ikväll! (:

Slutkörd!

Ah med tjaa!
Passat mina kusiner idag, dem va hos mormor eftersom min moster håller på att flytta in i deras nya hus. Full rulle då kan man ju lätt säga, underbart att få åka hem sen! Dock blev det ingen beach idag :( Kanske imorgon annars troligen måndag... Rätt less på't nu, är alltid få som tränar, oftast jag och Felicia och Ottilia fast hon har ju varit sjuk och så det sista :( Samtidigt vill jag ju absolut inte sluta träna heller och vet att Andreas skulle ge upp då oxå så jaa, får hänga i, i höst blir det ju ändå nytt lag. Ändå längtar jag till Februari typ för då är nästa gång jag får träna inne med dem, inför SM-kvalet.
Sen så satt jag och kollade filmer från förra sommaren, saknar't! Killen på en av filmerna som leker med en fläkt känner jag knappt igen nu men jag saknar honom faktiskt. När jag såg klippet väcktes minnen och igår när jag gick förbi Ringvägen 11 önskade jag verkligen att det var som förut. Ville träffa dem igen och den där killen med humor som alltid fanns där för mig. Han finns inte längre, och nej han är inte död han har bara blivit någon annan. Så är det med alla antar jag, är la knappast den jag var för ett år sedan heller men önskar att jag kunde spola tillbaka och uppleva det där igen. Vill inte ha honom tillbaka nu men samtidigt vet jag ju, jag hittar ingen mer som honom och som en vän sa, ni passade ju faktiskt väldigt bra. Synd att man inte tog bättre vara på tiden.
Klippet är nästan enda minnet jag sparat, inga bilder finns kvar och det jag hade inom mig är nästan utsuddat. Det var dags att å vidare men önskar att vi tillsammans kunde blicka tillbaka och säga "vi hade ju kul" men tror aldrig jag kommer höra honom säga det. Om jag ens hör hans röst någon mer gång, hade glömt hur han lät, glömt detaljerna i hans ansikte och glömt hur hans kramar kändes. Önskar verkligen att allt kunde vara okej.

Bonnabränna!

Har jag fått idag! Haha vart ute hela dagen och träffat massa nytt folk, trevligt vare! :D
Spelat lite bandy, vill inte va med så länge eftersom jag suger på't! Haha x)
Men men massa roliga och konstiga människor vart det iaf, precis som det ska vara! :) Hoppas på att träffa dem fler gånger! ^^ Så äre mät!
Imorgon blir det till å sitta barnvakt och om jag har tur kan jag släpa med lite folk ut och spela beach på kvällen, gillas! :D Aja ska chilla vidare med go musik,
Peace Out!

Becka! Videon ovan SKA du se, är från filmen jag tjötar om och sen måste jag även säga att han som sjunger är söööööt! ;)

Jävla skit.

Hade tänkt åka till Tajbro idag men sket sig rätt mkt när folket där inte kunde... :((
Vill verkligen ut och göra nått nu! Och FUCK att Andreas jobbar annars hade vi kunnat spela beach som han föreslog, gaah orkar inte! Aja får la göra nått annat, undrar bara vad...

Magiskt

Vet inte hur många gånger jag sett det klippet men får rysningar varje gång.
Aldrig varit något enormt BD-fan och inte kännt till dem så länge men den här låten är verkligen underbar och speciellt med den här videon som är deras sista spelning någonsin. Antar att det lär bli sådär på The Ark's sista i September, vill faktiskt dit. Kommer nog inte få men känns som jag borde se dem, i alla fall sista konserten, vore mäktigt. Ska försöka ta mig dit, kommer troligen inte gå men jag hoppas.

Göteborg, 2/6 2011

Hej alla söta människor!
Ihihi är på jättebra humör nu efter en i alla fall halv dag i Göteborg med finaste Becka, därför får hon en länk nu ---> Rebeckas fina blogg <---
ÅH lycklig nu asså, så himla glad att hon följde med och va jätteorolig att hon skulle va sur hela dagen (hon va det när vi hämta henne) men det blev verkligen toppen! Gått inne på Nordstan en stund sen ut på äventyr i resten av Gbg, upp på avenyn, till näckrosdammen, Liseberg, ica, åkt spårvagn och hamnat fel, åkt mer spårvagn och hamnat rätt, ätit burger king's cheese och sen åkt tåg hem.
Har en sån himla härlig känsla av sommar i hela kroppen nu, vill bara ut mer och umgås med folk, åka iväg igen, till Tibro, Skövde, Göteborg och till och med Falköping! Vill på Liseberg, hihi asså är verkligen sjukt pepp på livet nu!
Näckrosdammen

Lisebergs baksida
Becka på tåget, ser sjukt intellektuell ut asså!
Min outfit idag ;)

chalalalala

Undrar just om det blir träning idag... Annars har jag verkligen inget att göra! Är sjukt sugen på att sätta mig på tåget nån stans, göteborg, skövde? Hoppas i alla fall att någon vänlig själ räddar mig från tristessen!
Nu blire frukost!

Once again happy

Tänk va lite tid på moppen, donken, sällskap av Salle och ngn polare till henne och en McFlurry Balle Kladd kan göra! Är på bra humör igen och känner mig inte så ensam, grädde på moset så pratar Simon med mig igen, det var ju trevligt! (: Haha ja så kan det vara! Sen är man ju ledig imorgon, gud så härligt! Åh vad jag är lycklig :3 Hoppas på bra väder och att Andreas bestämmer sig för att vi ska träna imorgon oxå, och att det kommer lite folk så jag slipper springa ensam (eftersom flisan springer typ 1 km framför mig...) hihi ^^
Aja puss och kraaam ;*

F*ck life

Kul att jag inte har en enda polare som vill ses.
Kul att jag bara får skit 24sju
Kul att allt suger.
Fuck this shit

långhelg

Inget inplanerat, inget kommer hända. Lär bli ensam hemma och fast vid datan, som vanligt.
Är på rätt kass humör och känner inte för att göra något alls. Tänker lyssna på musik och försöka må bättre, enda som håller mig uppe är att det snart är slut men inte ens det lockar särskilt mycket längre. Flyttar om 12 veckor, toppen. Hoppas att det blir bättre då.
Okej ska lyssna på min härliga rock-lista nu och försöka sluta tänka.

RSS 2.0