4 månader ♥


Mera SoR ♥

Känner mig lite insnöad på Sagan om ringen just nu, ehehe...
Men musiken är ju verkligen fantastisk! Haha känner mig verkligen som en nörd men jag är väll liiiite nördig antar jag. För övrigt tänker jag se om filmerna en dag när jag hinner och orkar, dem tillhör ju faktiskt favoriterna trots att man sett dem så många gånger!

Jo just det! På tal om favoriter så såg jag faktiskt nyss klart en annan favorit, Music And Lyrics :) Med bl.a. Hugh Grant och Drew Barrymore! Riktigt bra skådisar enligt mig, Drew Barrymore är ju underbar! Hennes roll som Dylan i Charlies Angels är grym!
Nu ska jag strax byta om och dra mig mot freja för lite gym! Och imorgon blir det sovmorgon! :')
Pussar! ♥


The Fellowship of the Ring | Pepparkakor

Nomi nomi nom ♥

Helluu!
Mysig kväll måste jag säga! Just nu sitter jag med sagan om ringen-musiken i lurarna, så himla vackert!
Och tidigare bakade jag och Emma upp det sista på min pepparkaks-deg :) Nom!
Okej måste verkligen sova nu, morgonträning tmrw! ;)

Btw har jag världens finaste pojkvän som har namnsdag idag, GRATTIS!!!

Theodor & morbror Emil ♥

Webbdesign!

Hallå eller!

 


Haft min allra första lektion i webbdesign idag, älskar det redan. Så himla nice ämne och massa bra kodning som man kan dra nytta av här i bloggen eftersom vi kodar i html! Nice!
Har ju såklart tränat oxå, gick väll sådär. Är rätt less på att alltid bli "sist vald" och så men aja... Sen vart det lite drama här i lägenheten ikväll med som startade med en soppåse... Undrar ibland hur fan folk är funtade. Men men så är det väll...


Nu tänker jag sova i alla fall, kanske testar lite mer kodning en annan dag!
Pussar!


Forever alone

Kul. Verkligen kul.
Att man är HELT jävla ENSAM. Sittande och arbetande själv på öppet hus, sitta och äta middag med folk man inte vågar prata med som inte pratar med mig heller, komma hem och fortfarande vara helt ensam i ett hus med 32 personer man tränar med varje dag och ändå inte kan prata med. Inte ens efter 11 jävla veckor.
Det gör så jävla ont att jag är så in i helvete ensam, trodde inte det kunde bli värre än det var innan men det jag hade förut var så jävla mycket bättre än nu. Visst skola och så är bättre men sociala biten är mycket mycket sämre än förut. Förut hade jag åtminstone EN vän jag alltid kunde vara med och prata om allt med men henne träffar jag aldrig.
Kul oxå att mitt finger är svullet fortfarande efter 10 veckor, och fortfarande inte går att böja normalt utan att hjälpa till med andra handen vilket orsakar att det gör ont.
DET SUGER ATT VA SÅ JÄVLA ENSAM!

Testar testar...hallå?

Hmm jag vet inte riktigt om någon ens läser det här men... Okej med all rätt med tanke på att jag inte skrivit något sen jag-vet-inte-när! Men okej nu JÄVLAR!
Åh right, bilden: Skolfotot i år, enda bilden jag känner att okej den är väll ok, typ. Men men, bakom kameran är ju snarare min plats!
Hm ja okej, idag... 9/11 - 11. Haft 3 lektioner idag, språk, idrott och svenska. Sen slutade vi eftersom det är öppet hus ikväll! U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Så ja 12:15 stack jag till gymmet och körde igenom ett pass eftersom jag inte hinner i EM! Gick okej och känner att det är skönt att jobba extra på bål-styrkan eftersom det är mitt topp-mål sen utvecklingssamtalet i lördags!
hejHmm och ja nu sitter jag ju altså här och tar det allmänt chill! Köpte pepparkaks-deg förut oxå! Så ska äta lite sen tror jag och funderar även på att baka en del av den, saknar pepparkakor! Och julmust... Mmmmm... Längtar faktiskt till Julen nu, eller åtminstone vintern! Hösten är verkligen inte min grej, bara kallt och grått och allmänt tråkigt! Är glad att jag har en mysig pojkvän som räddar mig undan från tristessen som följer med hösten. Känner mig så galet ensam utan honom. Är inte riktigt en del av något längre, känner mig inte hemma med klassen, inte laget och mina gamla polare träffar jag aldrig! De enda jag träffar som jag faktiskt känner att dom tycker om mig är Emil och hans familj och övriga kompisar i Tibro som faktiskt hör av sig emellanåt och snackar lite, fint. Ja okej Andreas verkar väll sakna mig oxå, haha! Inte oväntat att han blir kramsjuk när jag träffar honom i hallen, vet att han inte gillar att han inte får träna 95orna längre, han saknar dem, det märks!
hej
Okej ja, öppet hus sen som sagt! ska jobba med cad hade jag tänkt, en del kvar att göra! Sen kommer Emil oxå! Han ville kolla när jag jobbar och såklart checka fordon, haha! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, chilla antar jag. Okej nä nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss!