Fotat:

Några med Före/Efter och olika redigering, hope you enjoyed ;)

Drömmer

Awesome - 3:e Plats

Godmorgon people! Här ligger jag och längtar efter framtiden, fortfarande inte smält att jag ska gå på RiG i höst, att jag faktiskt kom in! En dröm som slog in lixom, aldrig hänt något sånt för mig förut, storsta händelsen i mitt liv kommer ju bli gymnsiet men med RiG växte den sig till den kanske största jag får uppleva? Haha låter fjollig nu men det är enormt för mig! Dessutom flyttar jag ju i höst med! Längtar ihjäl mig till hösten men oxå lägret i april och såklart sommarlovet. Men vill veta vem jag ska bo med och vilken position jag får spela och allt annat! Lägenheten, hur dagarna blir, kommer jag va trött? Kommer jag älska att träna så mycket? Kommer jag få spela mycket? Hur bra kommer jag va jämfört med övriga? Vem kommer jag bli närmast vän med?
Exakt vilka mer kommer gå där?  Gaaah!
Ska kila ner och äta frulle nu, herråh!

LOVE

It hurts.
It's lovely.
I's hard.
It's amazing.
It might kill you.
Still, no-one can live without it

Godkväll

Hallå alla glada! ;)
Kom nyss hem från en mysig kväll hos vera med brudsen, massa skratt asså! :D
Fick tyvärr dra tidigt eftersom jag åker hemifrån 8 imorgon, kill me!
Såå ah, borde väll sova antar jag,
PUSS

tjejkväll

skriver ikväll ;)
Puss

I Made It | När livet är som bäst

Höll på att plocka upp mina nycklar utanför dörren och tycker mig känna att det vibrerar i mobilen så plockar upp den och ser ett okänt nummer. Klickar svara i alla fall och en kvinna presenterar sig, känner igen namnet och rösten sen säger hon att hon är från volleybollgymnasiet! Tror jag höll på att svimma då, jag räknade ju knappast med att komma in nu, hoppades väll lite men tänkte att "äh, blir ju volvo ändå!". Hon fortsätter i alla fall att förklara att dom har fått möjlighet att ta in mig och undrar om jag är intresserad, får ur mig "Absolut!"
Hon prata på lite till om att hon skickar papper osv och när vi lagt på hoppar jag runt och tjuter av glädje, ringde mamma och berättade, hon sa grattis säkert 10 ggr och tyckte d va roligt men sa att hon ju hellre sett att jag gick volvo men att det ju va mitt val. Pappa verkade inte ett dugg glad när jag berättade, han sa att vi skulle prata om det först och att jag skulle tänka på mina studier och att volleybollen bara va en fritidssyssla och att man ju knappst tjänade ngt på den. Tror inte han bryr sig om att det går så bra för mig, han bryr sig bara om min bror och hans fotbollskarriär, det kan man ju tjäna massa pengar på.
Han ska inte få förstöra för mig nu, jag SKA gå rig, det är ju min dröm hur mycket jag än tvekat. Han ska inte få ta det här ifrån mig, inte krossa min dröm och chans att visa att jag är bra på något för en gångs skull, något som inte handlar om skola och plugg.
Det här är min chans och jag tänker ta den! RiG - HERE I COME!!
Nu ska jag bara göra ett tränings-schema...
Men ska ju iväg och träna ikväll och har redan tränat 7 timmar den här veckan och är inte slut än så tror det kommer gå bra ;)
PUSSAR PÅ ER!

*gäsp*

Så har en hel dag till gått! Haft friluftsdag och spelat volleyboll i typ 3 timmar, u-n-d-e-r-b-a-r-t! Fick frågan om jag ville träna med damlaget på måndag med, helt otroligt glad men känner mig kluven, vill inte svika mitt lag men samtidigt vill jag ju framåt, ta vara på chansen jag får. På lördag blir det kval, hoppas det går bättre än matchen mot rig idag, hah fiasko typ.
Men men, glad att jag fick spela 2 set :) Aja, *gäsp* borde väll sova nu, sjukt trött och ska ju träna imorrn med så fördel om jag kommer ur sängen ;)
Puss

Back on being stuck in love

Typiskt mig, försöka undvika, försöka låta det va sen på en sekund är jag tillbaka i klistret igen...
Äh, bara att försöka glömma, igen. Inte tänka, bara va och göra annat, volleyboll, ja volleyboll är en bra undanflykt.
Näe ush kletar in mig ännu mer i de här nu, typiskt.
godnatt!

From somewhere else

Bild från en bok i fysiken idag, riktigt cool tycker jag ;)

Rätt slö idag, känns som jag knappt gjort något alls i skolan och mest längtat efter att komma hem!
Åt Ciabatta och räksallad till Lunch, amazing.
Lunchrast med Becka, slår det mesta asså! Idrotten kan ju dra åt HEL*ETE!
Annars rätt lugnt idag, ATM äre musik och så som gäller, lirat cod ett par timmar förut ;)
Imorgon blir det en svettig dag, friluftsdag med skolan sen match med U21 mot RIG + träning på det!
Men jag älskar't! Så himla kul att få va med damerna ;)
Men men, fick reda på hur jag ska göra med gymnasievalet idag med, väljer som om jag inte kommer in på rig och kommer jag in ändrar jag i omvalsperioden ;)
Nu ska jag fortsätta chilla en stund och lyssna min fantastiska musik!
(Haha roligt att det tog mig en halvtimme att skriva det här!)
PUSSAR

At the top of the world

Bra uppdatering idag, eller inte! ;)
Men har faktiskt haft fullt upp, skola, baka träna, mer hinner man inte!
Va i alla fall och dansade med skolan, gick utmärkt lite synd bara att man inte missade tyskan ;)
Kom hem, bestämde mig för att hålla löftet till laget och bakade en rulltårta som jag gjorde till små söta bakelser (som jag glömde ta kort på), blev mycket uppskattat när man bjöd laget runt :)
Sen vid 7 drog vi igång och tränade, hade redan fått massa grattis (hade min All Star Team-tröja) och sen hämtar damlagets tränare, Jocke, Sara som skulle få hänga med dom som 2:a passare på SM-kvalet i helgen. Han sa oxå att det troligen fanns plats för en till så Cissi va rätt snabb med "jag och Sara spelar ju alltid ihop" haha sant ju :)
Jocke kom i alla fall tillbaka när vi stretchade och pratade med andreas som plötsligt kollar på mig och bara "Johanna!" och pekar mot dörren till B-Hallen där damerna tränade. Shit va glad jag blev, allt går verkligen bra just nu! Så tränade altså med dom och kommer troligen vara med i laget som ska kvala på lördag och sen sa Fidde att jag även kunde träna med dom på torsdag och va med på matchen dom hade mot RiG på onsdag! :D
Lycka!! Träningen gick sådär men fick mycket beröm så kändes himla skönt och är verkligen på toppen-humör!
Ska väll dock sova nu, det är en dg imorgon med, även om jag ska vila då ;)
Pussar och Natti ;*

All Star Team | Vinst mot Arvika

Stolt tjej? - Oh ja!

Hemma från Sm-kvalet i Degefors, ganska bra helg trots 5:e Plats och ingen säker biljett till SM.
Började med förlust mot Västra Ämtevik (som till slut blev segrare med Orion som 2:a) och sedan en go vinst mot Örebro, bra match måste jag säga! Deras tränare tyckte det va synd att vi inte gick vidare och sa att vi va duktiga, trevligt! :) Idag inledde vi med förlust mot Lindesberg och förlorade därmed den säkra biljetten till SM men slog sedan ett lag som jag inte minns namnet på och sedan en HÄRLIG vinst mot Arvika!
Sen blev det dusch och ut och kolla en bra final och invänta prisutdelning.
Sen började dom ropa upp "All Star Team" - turneringens bästa spelare på varje position. Först Liberon som blev en jätteduktig 98:a från Västra Ämtevik och sen blev det dags för Centrar (min position).
"Och från Falköping - nummer 8 Johanna Hallin!" Trodde jag skulle smälla av, så himla glad blev jag!
Made my day!
Nu ska jag fortsätta sociala en stund sen sova, det behöver jag! ;)
Natti ;*

Cupcakes

Nom nom, dom blev rätt fina ;)

dance fucker, dance

Kollade Grease nyss, älskar den filmen asså!
Sitter för tillfället helt alena hemma i mitt rum och lyssnar musik och filosoferar, typ. ;)
Haha mja kanske borde börja fundera lite på min uppsats till syslöjden, tror jag ska skriva om modet på 1700-talet, det är oerhört inspirerande!
Sen kan man ju hämta inspiration från t.ex. Pirates Of The Carribean och Stolthet och Fördom ;D
Älskar alla korsetter och enorma kjolar, riktigt couture! ;)

Kiss my ass goodbye baby

Haha gr8 mood or what? Ska ut med ollebolle strax och tjööta skit, gött! Sen måste jag la städa men har ju toppenbäst musik att lyssna ;)
Kanske slänger på en film sen med,
pusshej alla söta ;)

Egoboost:


Love

30 Seconds To Mars
[Klicka på bilden för härliga låtar!]


Reserv

Fick mitt besked från RiG idag, är reserv så tackar någon nej har jag en plats! :D Så himla stolt över mig själv. trots att jag inte vet om jag kommer in än så känns det så himla bra att jag fortfarande har chansen, lite ledsen för dom som helt säkert inte kommer in men kan ändå inte släppa att jag faktiskt tagit mig så himla långt, jag är trots allt inte värdelös! :)
Det var mamma som smsade och sa att jag fått ett brev från falköpings kommun och att det ju troligen va från RiG så bad mamma öppna och hon skrev att jag va reserv, sen ringde hon upp och läste upp brevet och sa att hon va stolt över mig, kändes bra :) Känns som att den här familjen mest sett min brors framgångar i fotbollen men att jag fått en framgång inom min idrott känns toppen! :D
Sen vet jag oxå att en tjej jag pratade en del med under uttagningarna kom in så hoppas ännu mer på att komma in nu :)
Åh vad bra allt känns, nu vill jag bara att dom ska ringa och säga att någon tackat nej och att det finns en plats till mig :D

Snabb Redigering:

mobilpix men blev rätt ok ;)

Wakie Wakie

Godmorgon alla (2-5) läsare ;)
Haha känns lite tidigt att gå upp för att vara jag men kunde verkligen inte somna om, vaknade redan kvart över 7 (prick 15 minuter över!) men lyckades somna om då :)
Idag ska jag in till Falköping och spela match hade jag tänkt, mot vilka har jag ingen aning om! Haha vilken koll jag har, bra Johanna, bra! Men som sagt, match. Hade tänkt att vi skulle spela så bra som jag vet att vi egentligen kan och vinna en match nu, vore gött!
Aja det löser sig nog, ska iaf upp och käka lite frulle nu och sen packa och tagga!
Pusshej!

Top Notch

Allt känns så just nu, helt perfekt bara! :)
Gårdagen (lördag asså) började bra, läste ett gulligt "godnatt-sms", mindes hur bra allt va när jag somnade och kunde le och tänka att dagen skulle bli bra, bekymmerslös. Längesen jag vaknade och kände så, i flera månader har allt känts tungt och jobbigt, få gånger har jag varit på riktigt bra humör. Idag kunde jag vakna och må bra, slöa hela dagen och ändå behålla den där känslan av... något bra bara lixom, på kvällen drog jag ju till Olivia, innan hade jag blivit överöst med komplimanger om hur fin jag va så kunde även då gå hemifrån med ett leende och när jag kommer till olivia får jag även där komplimanger om hår, kläder och naglar och blir på ännu bättre humör, spelar lite spel och skrattar så ofantligt mycket. Åt en supergod kladdkaka med glass och hallonsås till, mums! Sen kolla vi en riktigt bra film och dessutom får jag när filmen är slut ett sms från någon jag verkligen saknar som inte pratat med mig sen, jaa förra året (asså på 16 dagar drygt) så blev så himla glad för det med! Känns verkligen som allt blir bra nu, att jag kan bli lycklig igen :D
Men ska nog sova nu, match om 12 timmar drygt och känns som det komme gå bra :) Även om vi förlorar tror jag mitt humör kommer vara bra ;)
Puss och godnatt ;*

humöret på topp!

Verkligen fantastiskt bra humör idag! Ikväll blire olivia och brudsen och på dagen blire väll troligen bara slöa men ändå, känns som det blir en bra dag! :)
Tror jag ska ner och käka lite frulle nu,
ha de!

Naglar:

Tog sin lilla stund... blev väll sådär men inte illa för första gången ;)

Helg ♥

Då va de fredag igen, mitt f-kort går ut så kan inte åka någonstans nu på ett tag, tror jag får ett nytt senare fram i februari kanske? :) I alla fall, skola som vanligt idag, slöjd som första lektion, hata.
Va riktigt god mat idag däremot, svenska moussaka ♥
Sen vare ännu en seg fredags em med bild, musik och sist svenska. Hade genomgång inför nationella proven, vi kollade igenom förra årets prov som hade temat "I gränslandet" rätt häftigt tema med intressanta texter :)
Nu sitter jag och lyssnar musik (atm No time for Us) och funderar på att äta något, riktigt hungrig och illamående, inte okej!
Pusshej

Nationella provet i svenska år 9, 2010, "I Gränslandet"

Tagga!

Dunkar underbar musik (System Of A Down atm) och taggar för träning ikväll! Ville träna igår med, tror jag kom in i ett träningsflyt efter RiG haha ;) Men asså jag vill verkligen träna mer nu, va ju inte överdrivet hemskt så jaa, kanske är det något för mig trots allt? om jag nu kommer in... Men jaa volleybollen känns undebarare än någonsin så ser fram emot att få köra på idag, visa att min spänst blivit bättre (12 cm!!) och helt enkelt försöka visa alla att jag hör hemma på RiG! ;D
Vill göra mina föräldrar stolta och visa att jag oxå är duktig på idrott, inte bara min bror som är stjärna i det!
Så nu jäklar, svaret kommer nästa vecka och kommer jag in så ska jag ge mig fan på att börja träna ordentligt!
Puss

12:e Januari

Fotograf: Rebecka
Gillar bilden måste jag säga, inte sett den bland alla andra förän för ett par dagar sen.
Tokigt, den har funnits på datan sedan...*kollar kalendern* 16 Oktober, typ :)
I alla fall, 12 dagar har snart gått på det nya året, känns inte som jag gjort någonting vettigt för lixom vad jar jag hunnit med? RiG uttagningar och första dagen på sista terminen i 9:an, början på slutet typ.
Känns ändå ganska skönt att om 6 månader har jag inte skolplikt längre (även om jag kommer plugga minst 6 år till troligen) och jag har oxå fyllt 16 och har ett helt underbart sommarlov som väntar. Vet inte vad som händer på vägen tills dess men jag hoppas på det bästa! :)
Vet i alla fall att oavsett vad blir sommaren GRYM!
Haha men men, här sitter jag med min julmust och låter fingrarna skriva på om framtiden, ganska skönt att äntligen våga drömma igen ändå. Se framtiden som något bra och som jag längtar efter och inte bara blicka tillbaka, jag tror verkligen att det blir bra den här gången, jag ska göra mitt bästa för att det ska bli det! :)
Haha kanske borde skriva en bok istället... Vem vet vad framtiden har att erbjuda?
Just nu ska jag i alla fall sörpla vidare på min julmust och drömma mig bort en stund, drömma, längta och hoppas på att drömmar slår in... (Jag så ju en stjärna falla för ett par veckor sedan, kanske slår den önskningen in?)
Pussar på er (om någon faktiskt läser?)

home from another world

Då va man hemma från uttagningarna till RiG då :) Gick ganska okej faktiskt men ahr inga större förhoppningar om att komma in men känns bra att ha gjort testerna åtminstone :)
Bättrat spänsten och testat en del annat kul och... mindre kul t.ex. brutalbänken men jag ska nog bli kompis med den med ;) Får beskedet nästa vecka om jag kommer in, står på reservlistan eller om jag inte kommer in alls :)
Men men, är rätt trött efter typ 7 timmar träning på 2 dagar så ska slappa nu,
Puss

from the past

[Is it really me?]




































23:e Juni 2009
"kolla fiiilm"
9:e December
14:e oktober
10:e December 2010
12:e December
- Memories of my life
Things and days that made difference

Tomorrow's it

Imorrn, imorrn, imorrn! Äntligen dags för uttagningar! Nervös något så in i *******...

Skåne

Sagt att jag är i Skåne hela helgen? Är jag i alla fall, åkte igår och har tillbringat dagen idag i Lund med shopping.
Nu sitter jag hemma hos farfar igen och väntar på mat, inte ätit sen 2... Åt lunch "med" Claes Malmberg, hehe ja asså vi åt på samma restaurang i Lund ;) Åt asiatiskt med pinnar (jag va den enda i familjen som vågade testa) och det gick rätt bra *stolt*. Kanske uppdaterar ikväll men vi har planerat att se på film och sen tänker jag läsa det sorgliga slutet på min bok...
Puss

Nattuggla

Kan verkligen inte sova, har försökt hur länge som helst! Plockade upp en gammal bok för en halvtimme sen, Liv & Lovisa grymt bra är den, läst 2 eller 3 gånger tidigare... Har läst exakt 68 sidor nu, orkar inte läsa mer trots att jag känner mig pigg nog. Ingenting finns att göra vid den här tiden på dygnet, finns inte en enda människa som vill underhålla mig, om någon nu är vaken så dissar den mig. (Vet 2 st som inte svarar på sms t.ex.) Åh skulle verkligen behöva prata med någon, ett litet fint telefonsamtal just nu hade vart bäst.
*suck* inget nytt händer på FB heller, vad kan man förvänta sig egentligen men..? Stunder som denna jag önskar att allt var som förut, då kvittade tiden på dygnet, jag hade alltid någon. Nu är jag ensam igen, snart är klockan halv 4 på morgonen och ja känner inte ett uns av trötthet, bara ensamhet. Önskar att jag vågade ta mod till mig och ringa, pratade med någon annan filur. Varför är jag ens vaken? Varför är jag inte trött? Mitt dygn är felvänt, känns som jag borde befinna mig i en annan del av världen där det inte är mitt i natten i början av småtimmarna då alla sover. Får försöka hitta nått tidsfördriv som funkar...

2010

Alla gör sånnahäringa... sammanfattningar? Av 2010, kanske dags att jag gör en med antar jag ;)
Januari: Inledde 2010 i Skåne med family, smsade som en tok och fick besök från världens ände för första gången. 9/1 va Pontus Mohlin & Jesper Nilsson här, jag va kär, så himla kär. Och extremt nojig, umgicks mycket med Lina och mådde verkligen gr8!
Februari: Sov i Tibro första gången, träffade massa härliga människor där borta och jaa... Va nog i Tibro större delen av Februari, åkte skidor oxå på sportlovet. Skrattade konstant en hel dag när Simon och Nisse skulle lära sig att åka, glömmer det aldrig! SM-kval i Arvika med världens härligaste gäng, mysigast ever!
Mars: Började umgås allt mer med en viss liten rödtott, va ute på herrans många promenader med människor, hade ännu knappt märkt att hästarna försvunnit ur mitt liv. Blev även allt mer film-tittande och jag blev varse hur lite jag visste om filmer och skådisar, fick även höra konstant hur liten jag var.
April: Marknad, gick med JP och Ida, kändes udda att gå med Coffes ex och hans nya span...Allt lugnt i övrigt, drog med Rebecka och JP till Tibro, gick väll sådär första gången för JP... Många mysiga minnen från då! :)
April avslutades väll med att jag fick höra att det var något på G mellan Becka och Coffe ;)
Maj: Oh va arg jag va konstant i den månaden! Oj oj.. Men i övrigt, min bästa vän blev tillsammans men min dåvarande pojkväns bästa vän, en kille även jag tyckte bra om så allt va fin fint. Skulle åkt till Liseberg med dom ovan men det sket sig, va arg så jag grät. Spelade brännboll i Tibro en sen kväll, mitt starkaste minne från hela våren, så himla bra va allt då!
Juni: Sommarlov, gräsfest, vandringsdag. Fick ett ryck och pratade överdrivet mycket med en kille i klassen, vet inte varför.. Mycket tid i Tibro och många filmer kollades! Fest hos Pontus.
Juli: Falkenberg med familjen. Åkte till Tibro därifrån och firade min Jespers födelsedag, så fint va det. Upptäckte även CoD då, tog med Jesper tillbaka till Falkenberg efter en rätt jobbig resa. Spenderade 11 dagar i sträck med honom. Troligen mitt livs knäppaste kväll upplevdes oxå, ett utbrott från pappa slutade i att jag stack till Tibro samma kväll, blev den knäppaste resan ever men har nog aldrig varit så glad över att komma fram till Tibro som då.
Augusti: Något verkade vara lite fel, träffade inte Jesper lika mycket. Började 9:an och skolan flöt på bättre än någonsin. Cruising, Matfestivalen, då va allt perfekt, har nog inte skrattat så mycket sen dess. Pratade mer med Jocke.
September: Nattkamp, buss i 6 timmar med galna människor! Jesper ville knappt ses alls, träffades nog bara en gång den månaden, en liten kort stund i Skövde då han va hur konstig som helst men han lovade att allt skulle bli bra, han ville ju inte förlora mig.
I övrigt va livet som förut, volleybollen va viktigare än någonsin för mig.
Oktober: Fick inte mycket ledig tid i början, träffade inte Jesper och vi pratade inte. Åkte hastigt och lustigt iväg som ledare på ett konfa-läger, glömde 10-månaders dagen. Sen efter att jag fått ett utbrott för att han aldrig svarade släpptes bomben. Åkte och tränade en halvtimme senare, ingen märkte. Stannade hemma från praon dagen efter och grät, inte heller orkade jag åka på Ungdomshelgen som jag sett fram emot, allt va förstört. Rebecka blev räddningen och vi träffades och hade en liten photo-shoot samma helg.
November: Väldigt jobbig månad för mig, tankarna landade ofta i Tibro, allt för ofta. Åkte på 3 öppet hus, ett i Tibro, va aldrig meningen att jag skulle träffa Jesper men gjorde det och fick fram ett hej, han såg nevösare ut än jag kände mig så mamma tyckte vi skulle gå. Såg även andra då, kändes skönt att veta att dom faktiskt levde även om jag inte träffat dem på länge.
December: Blev sams med Jesper igen, på det som skulle blivit årsdagen (ååh fint.) Åkte till Tibro dagen efter, första gången utan att träffa honom, var med Jocke, Linnéa, Simon och Blomgren, mådde toppen när jag åkte hem. Se att dom faktiskt fanns kvar trots allt, tror det var en stor hjälp i att komma över det som varit.
Sen blev det Lucia och med det Lussenatta, mitt sista. Slutade med att jag åkte hem vi 8, förbannad och ledsen, blev ännu värre senare och det fick mig senare att säga upp kontakten med mitt ex, mått så himla mycket bättre efter det! I övrigt va December en månad då allt verkade ha blivit som vanligt igen, det blev jul allt för fort, jag återgick till mitt liv som vart innan och började prata mer med Lina igen. Va ute och tolkade på skidor en dag, sååå ont i benen sen asså! Nyårsafton va lugn och skön här hemma sen va 2010 slut.
2010 var det året som var mest fyllt med kärlek men även sorg, inte det bästa hitils trots alla fina minnen. Men kan ändå inte bortse från alla nya bekantskaper, alla underbara kvällar och dagar jag alltid kommer minnas. 2010 var fyllt med sånna där små oförglömliga ögonblick, många när jag känt total lycka, då ALLT varit perfekt, då INGET i världen kunde förstöra för mig. Men nu ska ja blicka framåt och köra racet med 2011, jag slutar ju 9:an! Till hösten tar jag steget och blir "stor tjej", gymnasieelev, största förändringen i mitt liv. Kanske flyttar jag hemifrån och definitivt kommer det bli ny skola och nya vänner vilket jag ser fram emot mer än något! Gymnasiet och 2011 ska bli ett startskott för ett nytt liv, ett liv utan att behöva minnas allt jobbigt och utan påminnelser om vad som hänt. (Låter som någon dött eller något men jaa, det kändes som att jag dog då i Oktober, jag kunde inte tänka mig ett liv utan Jesper, har fortfarande svårt att fatta det, att det är slut. Han är inte ens min vän längre och jag märker knappt av att han existerat eller att ett VI någonsin funnits. Min första kärlek är borta, död, men ändå inte glömd.) Nu ska allt bli bra igen, på riktigt, jag klarar ju mig fint ändå, kanske snart dags att våga släppa någon ny innanför mina murar... Men bäst att se till att den personen först och främst klarar att dela bänken som står innanför murarna med Rebecka och se till att inte sätta sig på den lilla ynkliga figur som finns oxå finns där inne, jag.
Puss

Firework

Bild från 1 Januari 2010

Sitter och lyssnar på Katy Perry's Firework och känner mig på allmänt bra humör, riktigt skönt faktiskt! :)
Kommer nog ha ganska ont imorgon efter träningen men det är rätt åt mig, så som jag har flötat hela lovet och inte tränat! (Fy på dig Johanna, du ska ju på uttagningar på måndag! Du kan ju knappast räkna med att komma in om du dör efter uppvärmningen och 20 sit-ups!) Men men, ska skriva klart min sammanfattning av 2010, lägger troligen upp den senare eller imorgon ;)
Puss på er!

Skåneland imorgon

Imorgon drar familjen ner till farfar då, får se vad helgen har att bjuda på!
Behöver väll träna i den mån det går eftersom måndag innebär RIG!! :D
Ska dra iväg och träna med damerna ikväll, hoppas det går bra! :) Så sjukt taggad asså! ;) Drar på min härliga musik och bara far runt en stund tror jag...kanske lite CoD senare om jag inte fastnar och pratar med nån rolig om nått roligt ;D
See Ya!

God Morgon

Inte mycket mer att säga, ska upp och äta nu sen sätta mig med Call Of Duty ;)

Kinesiskt ordspråk:


Kärlek:

Hatar mig själv för att jag inte köpte dom för flera veckor sedan, bara ETT par kvar, strl. 42 ._.
Men, vart i stoooora staden idag med Olivia, mycket fint faktiskt :)
Gått runt på stan och skrattat gött och ätit gott (inte donk1, wooooooow!!!!!!)
Träffade redhead Rebecka oxå, betalade tillbaka min skuld på hela 40 riksdaler ;)
Upptäckte även att mitt f-kort inte går ut den 5:e utan 14:e, wonderful! :)
Nu ska jag se om det finns lite sociala människor och prata med dom,
Puss

Skövde

Drar mig till Skövde imorgon med Olivia :) Blir en sväng på stan och massa prat och skratt som alltid, ska även kolla på hängslebyxorna på H&M som jag blivit lite kär i! ;) Kanske drar oss en sväng till lilla Tibro om vi inte har något bättre för oss men vi får se :)
Nu ska jag lyssna lite Panic! At The Disco sen sova,
Natti! ;*

Blöh

Är så himla trött! Ändå vill jag inget hellre än att dra ut med kompisar just nu! :) Längtar så himla mkt efter att träffa någon och prata face to face, blivit lite mycke msn och sms det senaste... Sen så behöver ja träna oxå, jag ska ju visa vad jag går för om en vecka, hjälp! Jag vill verkligen bli antagen men då blir det skit med gymnasiet, lixom jag vill ju gå i Skövde? :( Men ändå, RiG, vilken möjlighet om jag blir antagen, vore helt fantastiskt! Lixom åh va jobbigt! :( Min riktiga framtid finns ju trots allt i Skövde, inte i lilla tråkiga falköping... Åh va svårt allt ska vara! Samtidigt vet jag ju, RiG blir MASSA träning och mig beskriver man inte direkt med träningsflitig...
Äsh, hej svejs

Slut på en början

En hel dag på 2011 har gått, woooooow. Har verkligen inte gjort någonting idag, inget tibro imorgon heller antar jag, ingen att träffa, ingen som vill träffa mig heller... Hah va misslyckad jag är men va sjutton, jag lever och är relativt glad för det! :) Ser väldigt mycket fram emot det här året, sista terminen i 9an... känns som det var igår allting började, första dagen i 7an, ny klass i ett nytt klassrum med nya lärare. Det är snart 9 år sedan, helt sjukt om du frågar mig. Jag är snart färdig i flobyskolan, efter 10 år med samma människor och samma väg varje morgon, helt otroligt. Första dagen i förskolan, en liten tjej med rödblont hår, guldfärgat hår, satte för första gången sin fot i floby skola, hon kände inte så många, det var en hel drös okända barn som alla stirrade på varandra och undrade vem som skulle bli bästis med vem. Vissa kände redan varandra och satt redan tillsammans. Helt oroligt att den där lilla tjejen med hår nästan ner till midjan, guldfärgat, lugg, iförd jeans och t-shirt är samma tjej som skriver det här idag. Hade jag som liten träffat mitt tonårs-jag hade jag nog blivit förvånad, jag har förändrats så himla mycket sen dess. Innan skolan var det ju dagis, minns första dagen där med... Små sekvenser som om dom vore filmade finns i mitt huvud. En knubbig pojke som kommer fram och frågar pappa vad jag heter, jag som blygt gömmer mig och inte vågar svara för mig själv. När Elin kom till dagis första gången, och Manna och Isa. Isa var en av mina bästa vänner, ganska otroligt att hon är en av mina äldsta vänner och att vi gått tillsammans sen 4 års ålder. Jag minns så mycket från min barndom, va annorlunda allt va då, hur jag var då och hur jag är nu.
Nu är det snart dags att stå på egna ben, första dagen på en främmande plats med nya människor som tittar nyfiket på en, ingen pappa att gömma sig bakom när någon frågar vad man heter. Om 6 månader skiljs jag från de människor som varit med och format mig till den jag är, de vänner som alltid funnits kanske glöms bort så smått efter sommaren. Fredag den 10 Juni 2011 är sista dagen med min klass, några som varit med sen dagis, några sen skolstarten och vissa sedan första dagen på högstadiet. Den 10 Juni går vi för sista gången ur kyrkan tillsammans efter en skolavslutning, det kommer gråtas och jag vet att vi alla har våra stunder tillsammans att minnas och skrattas åt. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan alla, Salle, Olivia, Vera, Nathalie, JP, Linnéa och övriga, mest undrar jag hur jag ska klara mig utan Rebecka. Den där tjejen jag aldrig riktigt pratade med i fotbollen, hon den lite konstiga tjejen som va så himla duktig på fotboll och att springa, hon som ändrades och helt plötsligt hade svart hår. Hon som skrämde mig lite och som jag inte riktigt förstod mig på, den tjej som kom att bli den som förstår mig bäst och är den jag vågar prata om allting med.
2010 va nog det bästa året i mitt liv, jag vet inte hur många nya vänner jag fick men jag vet att det är bara en jag alltid kommer minnas. Alla skratt, stunder av allvar, då hon tröstat mig, när vi bråkat och alla gånger vi bara suttit och pratat om livet. Tror att trots att vi bara pratat med varandra på riktigt sen någon gång i februari, mars så känner hon troligen mig bättre än någon annan. Känns konstigt att vara så beroende av någon annan men seriöst så undrar jag hur allt kommer bli när vi inte kan gå tillsammans i korridorerna, inte sitta i matsalen eller sticka till ica på någon håltimma och köpa ciabatta och räksallad. Sånna där stunder som "Ciabattar, Ciabatter, vafan heter det?!?" eller när vi helt random sitter på skolgården och sjunger något, varför inte Alter Egon eller Tomas di Leva? Sånna där moments man alltid kommer minnas lixom, eller ja tills jag blir 93 och senil men ändå. Samtidigt hoppas jag att hon alltid får vara lyckligt kär med sin coffe, lite stolt är jag allt att det är tack vare mig dom är tillsammans. Ödet, hade jag aldrig åkt på ösjönäs 2009, inte börjat smsa med coffe eller blivit tillsammans med nisse och tvingat med Rebecka till tibro eller sagt åt henne att smsa "min roliga tibro-polare" så hade dom aldrig träffats. Det har hänt så mycket, mycket sånna där små saker som för stunden verkar obetydliga men som sedan visar sig vara en början på något större.
Så tror jag 2011 kommer bli, mycke små saker kommer hända till en början men jag tror att fram i sommar kommer det ha vuxit sig stort och jag kommer se vad det blir av sakerna jag gör nu :)
Med denna oändliga text säger jag GODNATT! :)

Aha, aha!

Drar på musik för första gången idag, första gången i år! Självklart kommer "Pretty Fly (For A White Guy) - The Offspring" älskar låten! <3
På riktigt bra humör nu, trots att jag legat i sängen hela dagen och bara ätit 2 kassler-skivor... Imorgon tar jag 2 värktabletter istället! Blir troligen Tibro med min blondie Olivia imorgon, ska bli bäst! Måste ju dock åka från fkp plus att det blir buss hela vägen... Aja blir väll bra antar jag, massa tid att prata, behöver det :) Saknar henne så himla mycket, inte setts sen 21 December :( Men imorgon, då! (Ska inte svära, fått en del pikar för det senaste tiden...) Men ja det blir nog himla mysigt, åh vad jag älskar Tibro! Hatar det emellanåt med men ja, älskar det verkligen! :)
Hoppas bara Olivia kan nu, vill verkligen bort imorrn, annars blir det la kanske Skövde eller något och träffa annat folk ;)
Puss

go morron

Happ sovit en god natts sömn på ca. 10 timmar, inte fel alls! Sen vakna jag och insåg att mina sms och pengar på mobilen är slut! Måste fixa det sen, kommer avlida annars...
Hur spenderar man då första dagen på 2011? Ingen aning! Risk för att man blir sittande hemma då alla andra är bakis idag...kul. Imorgon vill jag i alla fall komma iväg och träffa någon, får se vem och vart bara men måste se till att göra det nu innan mitt fritidskort slutar gälla... Finns ju viss risk att jag inte får ett nytt... (Jag kommer aldrig klara mig, har ju haft f-kort i ett år nu!) Sen så har jag väll inte mycket mer att säga, kanske sticker ut senare idag ändå, det ger sig! :)

Lördag, 1 Januari 2011

Nytt år då äntligen, firades in med min familj och Salle, herrljunga magnum och raketer på 12-slaget :)
Ingen direkt fest-kväll i år heller, får väll ändra på det till nästa år men ja, det är som det är och jag är ganska fine med det :) Ska faktiskt lägga mig strax med, inget vettigt att göra ändå, känns kanske sådär att alla polare är ute och festar med vänner och bekanta medan jag ligger i min säng och funderar över 2010 och 2011, vad hände egentligen förra året? Vad händer i år? Är verkligen sugen på att börja på 2011, det blir ett år med massa förändring och svåra beslut, det vet jag redan.
Jag hoppas året blir bra, ska försöka göra det BÄST till och med, de senaste 2 åren har varit helt fantastiska men nu ska det bli ännu bättre, förhoppningsvis inga krossade hjärtan...
Men i alla fall till sist, GOTT NYTT ÅR!
Och godnatt ;)
Nyårs-outfit, önskar den hade fått va där den hör hemma ;)

RSS 2.0