My nails:

testade att göra tidningsnaglar igår! relativt enkelt och ganska coolt måste jag säga ^^

kvällsunderhållning:

Har fler bilder men dom ville inte föras över på datan (a)
Detta är i alla fall min vän Larry, han är en långben ^^

song of today:

Mysig låt, like it alot :3
För övrigt spenderade jag ännu en dag i Tibro hos älskling :) Kollade film med Joel, Helena och Filip :) The Fourth Kind, han dock inte se klart idag men va sjukt coolt det jag han se, är en sann historia med klipp från verkligheten och asså woooow! :D
Fick även tbx min mobil idag, happyface :)
Nä mat nu sen ut och springa!
Puss!

Hellu ppl!

Ego-pic today! ;)
Kvaltién suger, cambild, men gillar den bilden lite ^^
För ööövrigt så har jag för ovanlighetens skull vart i Tibro med älskling idag (ha-ha) :)
Kollat blair-witch project, tjötat, skrattat osv, as usual ;)
Hahah got to say that his brother has to be on somethin'! ;) ("Går din bror på ngt..?" "Golvet!! :D" *suck* ... "Går du på ngt Filip..?" "Eh, golvet?") Jaja, haha och Emil är lättroad ^^ minsta lilla kass skämt och han viker sig dubbel i skrattattacker ;) Söt.
Nä nu ska jag hämta lite godis som ersättning för min sötsak ;)
Puss!

Liseberg

Hej där ute! Spenderade gårdagen i götet på liseberg med familjen + moster m. fam. och mormor och morfar :)
Toppendag måste jag absolut säga, rätt trött nu bara!
Skriver mer senare kanske, om jag orkar!
Juste, drar till Emil sen med ♥

Emil Vincent Richvoldsen ♥

Har spenderat ännu en dag med världens gulligaste pojkvän, hihi ^^ Tror inte det finns någon mer än han som är så genomsnäll, visar sån respekt och har SÅ mysiga kramar :3 Har pratat en massa idag i alla fall, känns skönt att vi kan berätta så mycket för varandra utan att det känns konstigt :) (För övrigt är jag lite kär i hans andranamn!) Men mja, mötte honom nere på station vid 12 sen traskade vi hemåt, myste en stund och pratade sen lagades det mat (och krossades soya-flaskor...) och käkades :) Lirade även lite COD, vann faktisk ;) Sen drog vi oss in till stan och fikade på varsin cola (han dricker cola light den knasbollen!) och tjötade mer :) Sen skulle han med tåget och jag åkte med mamma hem och nu sitter jag här ^^ Regnet öser ner utanför, mysigt! Ska kolla sen om vi har några popcorn och kolla en film :)
Puss

skriva

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Behöver bara skriva av mig eller något men det snurrar verkligen bara i skallen på mig just nu. Vet inte vad jag ska göra och vet inte hur jag ska tänka för att det ska bli rätt. Allt är så fruktansvärt förvirrande just nu och måste ständigt intala mig själv att bara ta det lugnt och inte göra något dumt, skulle såra både mig själv och andra om jag jag gjorde det. Vet verkligen inget just nu, till råge på allt så saknar jag mina gamla vänner, intalar mig att om dem inte hört av sig nu så är dom ändå inte värda besväret och dessutom så kommer jag helt plötsligt sakna alla 95or jag nu gått med i 10/3 år. Vill tillbaka till Floby Skolan efter sommaren, att allt ska va som innan trots att jag hatade det och bara klarade mig igenom det för att jag visste att gymnasiet väntade. Nu vet jag inte ens om jag kommer orka gymnasiet, skulle behövt en paus från allt, gjort som Sofia och flytt över atlanten i ett år. Då hade jga sluppit tänka såhär mycket. Visst är jag glad att jag är här och att jag har funnit så underbara nya vänner som älskar mig. Dessutom en pojkvän som alltid lyssnar och stöttar mig, bättre kan jag ju inte ha det egentligen men ändå känns allt som en rörig gojja i skallen på mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara. Vill lösa det här och reda ut allt. Tror jag vill flytta NU. Kanske kan jag fly lite från känslan av problem om jag inte är kvar här? Eller inte... Hjälp asså.

25 Juli

Ibland undrar jag verkligen om det inte är något fel på mig.
Kom nyss hem från en heldag i Tibro med Emil och även Joel och Adrian (och Filip). Har haft jättekul och d har varit mysigt men ändå kan jag inte känna mig helt glad. Har hela tiden känslan av att något är fel (vet ju att det typ är d oxå men...) och hatar mig själv för det. Vill ha bort den där känslan men den har bitit sig fast och vägrar släppa, hoppas bara den försvinner snart annars vet jag inte vad jag gör...

som den där Ola skrev en gång:

I could cut myself 
And take it to the streets 
I could dress like a freak 
Leave my blankets in a heap 
Stop brushing my teeth for ninety weeks 
Throw down the government 
Become the president 
I could try every drug 
Give everyone a hug 
Set every prisoner free 
And claim I'm Jesus' son 

But the most radical thing to do 
Is to love someone who loves you 
Even when the world is seemingly telling you not to 
I don't know what's wrong or right 
But I know what's worth a fight 
The most radical thing is to do what your heart tells you to 
'Cause I do assure you 
That I do adore you

Jag älskar dig ♥

Mitt i natta

Hej där ute.
Ligger och skypar med min fina pojkvän. Tror vi pratat om allt mellan himmel och jord de senaste veckorna, känns så bra. Han vet väldigt mycket om mig och dömmer mig inte. Känns bra att det finns någon där ute som verkligen bryr sig, som lyssnar och även berättar själv. Han berättade en väldigt seriös grej för mig tidigare när vi satt ute och pratade, kändes skönt att han vågade öppna sig så och berätta. Är verkligen stolt över min pojkvän. Han är nog en av världens snällaste, finns inget ont alls i den pojken. Eller ja, pojk och pojk, han är snart 19 bast så så himla liten är han ju inte ;)
Älskar honom för den han är, så är det bara. (Vet att du läser älskling.)
Men ja, han har vart med om en del i sitt liv och kan ändå stå upp rak i ryggen och vara sig själv, sådär snäll och ändå så stark och klara av det mesta i livet. Aldrig mött en sån person förut tror jag. Inte som är som honom i alla fall. Fast undrar om det finns NÅGON som är som honom? Jag tror inte det.
Peace out! ♥

Mys

Hallå där ute!
Ledig från data idag och har istället spenderat tiden med min älskade Emil :) Har pratat om allt mella himmel och jord och bara mått allmänt bra i varandras sällskap ^-^
Så skönt att prata med honom och skönt att han litar på mig och berättar, känns så bra :D Näe nu mullrar det ute så får nog inget internet snart!
puss alla söta!

22/7 -11

Jag älskar dig. ♥

Elfsboooorg! Elfsborg, elfsborg, elfsboooorg! Elfsbooorg!

Hihi drar la på match snart dåe ;)
Fast ska fortsätta prata med finaste ett tag till :')
Tihi pussar på er!

Helluu

Eller ja godmorgon för min del! Blev lite mycke igår så hade inte en tanke på att blogga! Fick iaf tbx mobilen... för att lämna tbx den igen, dom idioterna hade ju inte fixat felet?! Blir så irriterad! Så ja, har en kass samsung just nu och avlider lite, ehe... Sen så åker min fina Becka iväg till Italien nu så kommer inte träffa henne på evigheter, jävla skit! Positivt är iaf att jag ska va med söta Salleballe imorgon och snacka och chilla bara, känns skönt! Idag har jag tänkt att jag ska få min första chill-dag den här sommaren! Kanske kör ett träningspass oxå men ja, jag måste ju. Sånt är livet!
Puss på er!

Gooooood morgon!

Oh yes idag ska jag hämta min kära mobil! Oooch ikväll blir det GYM!! Awesome! Ska försöka köra ett pass hemma oxå så blir det bra med d :)
Skriver kanske senare, just nu behövr jag frukost, ehe ;)
Puss!

KÄRLEK är betydelsen

tibro ♥

Skulle förmodligen kunna skriva en hel roman bara om idag men jag ska nog korta ner det lite tror jag, haha!
Klockan ringde iaf vid halv 11 idag, drog med 12-tåget till Skövde och möttes av en fin vän ♥
Drog iaf vidare mot Tibro och drog oss hem till honom, gick ut med hans vovve och checkade sedan läget i lägenheten, upptäckt att hans bror KAN prata oxå... :o Träffade även hans "kering" som min vän säger, haha ;) Sen stod vi iaf ut på balkongen och tjötade en bra stund, fick några mysiga kramar oxå, hihi ^^ Kollade film sen, "Animal United" om jag inte minns fel, den va söt ^^ Fick ta oss till bussen sen iaf, fick skjuts för regnet stod som spön i backen! Åkte iaf in till Skövde och satt och väntade på tåget tsm, mysigt :)
Klev på, åkte till ett fkp med ännu sämre väder, bytte tåg, kom till min byhöla, fick skjuts hem, åt lite, och nu sitter jag här! Är sjuuuuukt hungrig nu oxå, får hoppas det blir mat snart! ;)
Ikväll blire film och popcorn om vi har några ^^
Puss!

Home from the BIG city

Cha chaaa!
Haha nää Stockholm har inte påverkat mig direkt ;) Eller jo, jag har saknat tystnaden och lugnet här hemma! Och att sitta själv på bussen och slippa trängas med 1000 andra så man måste stå upp... Har även insett att jag ogillar t-banan, trångt, äckligt, bromsar hårt så man ramlar och startar fort så man oxå ramlar x( Haha aja, sett massa coolt, vart på slottet och alla dess museer, sett vaktombyte, vasamuséet, skansen, grönan, gamla stan, globen, skyview, nya stockholmsarenan, slussen, katarinahissen och bäst av allt: Naturhistoriska Riksmuséet! Va på IMAX-bion där oxå, va nog det coolaste ever! För dom som inte vet så innebär det iaf på naturhistoriska att man sitter i en kupol, det är som en vanlig salong fast hela vägen framför och vid sidan om dig samt taket är duken! Blir nästan som 3D, eller ja du får iaf känslan av att vara mitt i det, så enormt häftigt! Dessutom va filmen jag såg så sjuuuuukt bra, typ en nya favorit hihi ♥ Hette Hubble iaf och handlade om teleskopet med samma namn och när dom va uppe och lagade d och sådär, visade även bilder som det tagit på galaxer massa ljusår bort! :3 Åååh, blev typ sugen på att jobba med rymdforskning på NASA typ (a) Sjuuuuuukt coolt i min mening :D
Aja kanske slänger upp bilder från resan när jag orkar, så länge får ni hålla till godo med en bild som Hubble tagit ;)
Pussar!
Så vackert och så otroligt!

finaste underbara tibrosar ♥

Hallojsing, mår mycket mycket mycket bättre nu! Satte mig på tåget till Skövde vid 12 imorses och möttes upp av Joel och Emil, fina killar det där ♥
Gick i alla fall runt och snackade och så i Skövde i några timmar och drog sen en kort sväng till Tibro. Va hos Joel en kortis och chillade med musik + hade kittlings/brottningsmatch med Emil, haha ♥
Åkte iaf i sällskap av Emil tillbaka till Skövde sen, mötte även Simon påväg till bussen, 3vligt! :D
Aja väl inne i Skövde (efter att nästan ha missat bussen) så drog vi upp och käka donk1, och träffade Michaela där oxå ^^ Sen vare ner till rese och dra hem, toppen-dag ändå! Älskar verkligen dom där fina människorna ♥
Pussar!

Jag saknar dig.

Mer än någonsin.

home

Äntligen hemma! Eller ja, vart sen typ 2...
För övrigt, mobil på lagning och har en piss-dåliga nokia, hatar!! Drar till Tibro imorgon med kassa tider, ska få mamma att hämta mig i Fkp, annars går det aldrig...
Sthlm på fredag typ, längtar inte så mycket. Längtar efter att flytta nu oxå. Känner mig äckligt less just nu, vet inte var jag har folk och allt bara snurrar i skallen. Känner mig inte ens hemma när jag nu sitter här i mitt eget rum, känns som att något inte är rätt, att något eller någon saknas.  Känns ensamt, opersonligt, som att något inte står rätt till. Som om jag kommit fel, att det hänt något. Inte ens Afterlife - Avenged Sevenfold får mig lugn nu. När jag kände hemlängtan på semestern tänkte jag ju inte ens på mitt rum, det som egentligen är hem, tänkte det som är bort, ett annat land. Tankarna har även snurrat om det förflutna, förra sommaren. Vet inte var jag ska ta vägen just nu, allt är kaos i hjärnan, jag fryser och allt som gjort mig trygg innan känns så avlägset. Känns som att ALLA gamla vänner försvunnit nu. Att jag bara omges av de nya, kanske är det den känslan som får mig att känna såhär?

Semester!

Från blogg och livet hemma! Hihi är i falkenberg så uppdaterar när jag kmr hem!

Hallojsing!

Altså har funderat lite. Känns inte som att det faktiskt är sommarlov? Eller jo lite eftersom jag var på älsklingslägret tills igår men ah. Är lixom tillbaka i verkligheten nu, det där stället uppe i Tiveden känns knappt som att det är verkligt och existerar. Minns ju lixom fortfarande 1a gången jag åkte dit, 5 år sen nu ju... Och har ju bara varit där totalt 3 veckor av mina snart 842 levda veckor... Och ändå är det ju en plats som verkligen etsat sig fast i minnet, kan ju stigarna och de öppna fälten i huvudet. Minns fortfarande hur det ser ut när de använde stora scenen 2006 och hur det såg ut med 700 pers i sluttningen där. Minns allt. Hela stället känns som en dröm som återkommit vid flera tillfällen i livet, som att jag under 3 veckor (olika år) legat i Koma och drömt allt.
Okej jag vill i alla fall dit igen, någon som kan köra?

GAAAAH!

Skrev ett jättemegafint inlägg om ösjönäs igår men tro fan att det försvunnit då!! AwdhlfebgVNEOPQ§!!
J*vla skit! Aja det var toppenbra läger med massa mysiga människor och sådär, kramats och hållt på som bara den och jaa... Saknar det som sjutton redan och mja, saknade det ju faktiskt redan igår när jag kom hem... Hade lika gärnat bara kunnat duscha, äta och packa om väskan och åkt tillbaka till Ösjönäs. Men nä, 2 år kvar nu igen... Visst tiden går fort men samtidigt så hinner ju så mycket hända på den tiden! Lixom hallå för 2 år sen..? Jag började lära känna Tibro-folket då, shit lixom? Dom har varit en del av mitt liv i 2 ÅR! På ett sätt känns det som nyss jag började träffa dem och på ett sätt känns det som jag känt dem i 1000 år. Jag undrar hur livet ser ut om 2 år, allt jag kan säga nu är att jag kommer ha gått ur 2an då och att jag kommer va 18 bast! (wohooo körkort!!)
Aja nu ska jag fortsätta packa för imorgon blire Falkenberg!
Puss

Sista heldagen!

Sista heldagen på lägret idag, imorgon väntar hemfärd! Ska blir riiiktigt gött att komma hem och duscha och gå på riktigt toalett! Men men, kommer ju sakna lägret som vanligt och längta till nästa gång jag kommer dit :)
Kommer berätta mer när jag kommer hem om alla händelser och personer jag hängt ihop med ;)
Puss från skogsmullen!