Trött.

Känns som jag borde vart hemma och sovit hela dagen, att köra moppe i trädgården är svårt ska ni veta! Att först trilskas med moppen i 10 min, få igång den utan kärringstopp gör att man blir chockad och då hinner man inte svänga på 4-5 meter!
Aja, skola imorgon igen, sen fredag sen är det helg, ska på moppe kurs mellan 10 och 2 både lördag och söndag men efter det är inget planerat, ingen Jesper nu i helgen heller, saknar han, jättemycket.
Gråter nästan av tanken på att jag inte ens får höra hans röst när vi inte ses, han vill aldrig prata, vi har sällan nått att säga och vi träffas mer sällan, saknar hur det va i våras, allt va perfekt då.

Moped

Imorgon får jag äntligen hem min pärla, min nya fina Gilera SMT :)

Trött

Efter underbara nattkampen! 6 timmar i buss med underbara människor, försökte fatta en "lek" vilket tog 3 timmar (a) Väl framme packa vi upp tält, käka, gick på mässa sen satt vi i tältet och "lekte" fram till 20 i 10 då vi vandrade ut i skogen! :) 4 stationer sen mat (runt 12, halv 1) sen ut igen för ytterligare 4 stationer varav lina somna vid en! Haha fick sitta och vänta rätt länge och helt plötsligt sover hon! Rakt på marken i den fuktiga skogen men jaja, trötta och skitiga och lite blöta var vi ju redan efter en hinderbana då vi fick krypa! Vi var i alla fall klara 20 i 4 och hade några teorier om vem kidnapparen var (tävlingen handlade om att lösa en kidnappning på Astrid Wallér, utspelade sig på 1700/1800-talet) vi trodde inte på Henriette för det skulle va för uppenbart, självklart var det ju hon då! Haha tabbe! xD Aja fick somna vid 4 till slut och sen upp igen halv 8! vid 11 rullade vi hemmåt igen och ja var hemma vid halv 6 ungefär, är så enormt trött men samtidigt glad, många härliga skratt har vi fått och kul att träffa Riccard igen :)
Kramar på er!

Helgen:

NATTKAMP! :D


So I'm not movin'...

Maybe I'll get famous as the man girl who can't be moved...

Såld på...

Ebba Grön!
Nu vet ni :)
Charmigt :3

Grubblande..

Börjar verkligen bli orolig för det dumma gymnasievalet i Januari, vet att det är långt kvar men det är verkligen jättejobbigt för dom flesta vet ungefär vad dom ska välja, känns som jag har för stor valmöjlighet, så jobbigt att tycka om både SO och NO då det växlar mellan Naturvetenskapliga och Samhäll, det är hemskt svårt val! :(
Simon försöker hjälpa mej lite men tror inte ens att samtalen med Syon kommer hjälpa när dom kommer...
_
Sen är det ju riksdagsvalet med, sverige demokraterna som vågmästare känns inte alls bra! Hoppas verkligen att när alla röster är räknade kommer Alliansen ha majoritet! Skulle kännas mycket bättre! :)
Att ha ett främlingsfientligt parti i riksdagen och att dom dessutom fick ganska många röster är lite skrämmande, jag tycker verkligen synd om alla invandrare som kommer hit från krig och ett land där dom riskerar att bli dödade!
Vissa verkar inte fatta hur det är och jag undrar verkligen vad dom skulle tycka om det blev krig här och dom tvingades fly till t.ex. Iran och blir inte insläppta, dom säger bara "Nej ni kan inte bara komma hit, åk tillbaka hem så hjälper vi er där" för det är ju ungefär så SD resonerar, rätta mig om jag har fel.
Lars Ohly hade ju sagt "nu får vi se hur Reinfeldt klarar att regera ihop med rasisterna" , hårda ord men han har ju på sätt och vis rätt. Inget emot Reinfeldt men hur ska vi klara att ha ett sånt parti i riksdagen? Jag vet att dom blåa och dom röda båda sagt att de inte vill sammarbeta med SD men utan SD kan inga beslut tas.
Jobbigt Jobbigt.

Träning!

Drar och tränar snart, hoppas verkligen Andreas kommer idag, blir skönt med en tränare igen! :)
Har precis gjort klart min uppgift till Tekniken så ska bara skriva ut den nu! Toppen :D
Puss&Kram :)

Myshelg :}

Igår gick jag upp tidigt. Skulle shoppa vinterskor sen vidare till Skövde sen Tibro, dumpa väska och sen Skövde igen :) Hittade ett par rätt fort, juste köpte ju nya inneskor till gympan oxå.. Blev även lite smink och nagellack en en ny hårspray ^^
Sen drog jag till Skövde, vänta där på bussen i nästan 2 timmar, hade sällskap en stund iaf av Coffe, 3vligt :)
Sen blev det Tibro i typ en timme sen tillbaka till Skövde, hämta ut biljetter, köpte godig, gick på promenad sen tillbaka till bion. Såg "Resident Evil - Afterlife" i 3D, första Zombiefilmen jag sett och d va mkt coolt, kanske lite på grund av att det var i 3D men ;)
Aja tillbaka till Tibro på kvällen, sällskap av Coffe oxå, satt och lyssnde på musik hela bussresan medan nisse och coffe satt och flumma ;o
Käkade lite sen gick jag och la mig typ vid 12 och Nisse skulle läsa 30 sidor först så han la sig senare, vet inte när men jag vakna när han kröp ner under täcket iaf.
Idag har vi kollat "Dawn of the dead" utterligare en Zombiefilm, ganska bra den med :)
Sen snabbt käk och sen hem, lr ja fick ju sitta i Skövde närmare en timme först, tråkigt :(
Väl hemma va det i stort sett bara att vända för sen bar det av till tonår, mysigt det med :)
Nästa helg är det Nattkampen!

Hihi :3

Upptäckte just 2 polare till som bloggar, tufft :]
Jocke hittar du på mxjockee.devote.se och Melwin (Pontus) hittar du på nittitvahundratio.blogg.se
Kommer även lägga till dom bland övriga länkar!
Hej svejs! :)

Borta med vinden

är sommarens värme, hösten är här och det med besked, mycket ändras.

Små irritationsmoment...

Asså ush, känner mig som en bitch av att skriva d här men asså jag stör mig ngt så enormt på människan!!
Det värsta var ju att vi blev ihopblandade av en viss lärare förut med, vi går nt i samma klass längre och d är verkligen helt underbart men asså ush va jag stör mig, ett tag va vi så olika det gick men nu när hon klipt sig har vi ibland samma frisyr vilket retar mig ngt enormt, jag är så glad att vi nt har samma hårfärg iaf, det värsta jag vet är att bli ihopblandad med henne!
Nu vet ni.

It really takes a fool to remain sane

Får hålla med Bekkii, det är verkligen så. Låten är för övrigt mysig :3
Just nu sitter jag och lyssnar musik markerad med en stjärna, den bästa musiken i hela världen.
Idag har jag för övrigt varit duktig, suttit och gjort läxor i en dryg timme, aldrig hänt! Men måste ju lämna in mina 7 novellanalyser imorgon istället för fredag så lika bra att göra det, sen va det ju tyska oxå, och måste fixa lite med kemi-arbetet och tekniken oxå, matte borde jag med räkna men vet inte om jag orkar, herregud jag har aldrig stått ut med att göra läxor en timme så hur f*n ska jag palla gymnasiet? Natur kommer inte funka för mig, jag är för LAT!
Men samtidigt känns det som att jag "borde" gå natur men jag vill ju samtidigt gå samhäll, ett så enormt svårt val som jag ska göra i januari/februari. Sen måste jag ju välja vilken skola jag vill gå på med, tror jag kommer gå i Skövde iaf eftersom jag vill komma bort och börja om på nytt, visst finns det säkert några gamla polare där med men vill lära känna nya för jag älskar verkligen att träffa nya människor trots att jag är så blyg, men känner jag mig säker vågar jag prata ändå :)
Jag längtar verkligen efter det, att ta språnget ut i det okända, gå nya vägar med nya människor! Haha jag som aldirg vågar ta risker och göra något som bryter mot min vardag!
-
Nästa helg är det ju Nattkampen da, då ska jag prata med folk och VÅGA, har ju Lina med mig så tror inte det blir några problem, det kommer bli underbart! :)
Läger är verkligen helt underbart, att komma bort och träffa okända människor och slippa vardagen för en stund, jag älskar det verkligen, jag borde bryta min vardagsrutin oftare, men jag är verkligen kontrollfreak, att inte ha koll på vad som händer gör mig nervös, på ett läger är jag ju förberedd och vet ungefär men kan samtidigt ta chansen att våga prata med okända människor vilket jag tycker är lite läskigt till en början.
Många av dom jag umgås med kanske har svårt att tro det eftersom jag är så framåt med dom och inte drar mig för att inflika om saker i olika situationer men jag är verkligen inte sådan jämt, oftast är jag den där blyga tjejen som inte säger så mycket, hon som inte syns mer än för sin längd.
That´s how it is!

Ny Design!

Tröttnade på gamla designen så slängde ihop en ny, hoppas den gillas! :)

Sommar vs Vinter

Sommaren va kort, som vanligt...
Hösten är faktiskt här och jag längtar nästan faktiskt efter korta dagar och blåsiga kvällar när man sitter inne och myser med en bok eller film! Klart jag har kollar massa film i somamr men det är inte alls samma sak, hösten är grymt mysig med läger och sover ute sista gången för i år om 2 veckor. Men jag längtar verkligen mest efter vintern med snö, mysiga advents-stjärnor och såklart jul, vintern är verkligen helt fantastiskt mysig och december månad blir ju ännu mer speciell för mig i år eftersom jag firar 1 ÅR(!) med Jesper och dessutom måste se till att få bra julbetyg eftersom jag måste söka till gymnasiet i Januari, tiden går fort!
_
Aja, Jesper har för övrigt varit här i helgen och sen så har jag kollat på moppe i veckan, pappa va och kolla på en idag som det ev. blir, kursen går jag troligen i blrjan av oktober om vi inte hittar en som börjar tidigare! :)

Kvällens låt!

Blir Zombie - The Cranberries som går på repeat just nu :)
Lyssna på den --->HÄR<--

Nu så...

Ska ja få ändan ur vagnen och ta mopedkortet och skaffa moppe! :)
En EU, altså klass 1 har jag bestämt mig för, troligen vespa eftersom jag gillar dem bäst och slipper krångel med växlar och bara behöver gasa och bromsa ;D
Pappa och jag har pratat och brorsan ska troligen ha moppen efter mig så får bli en bra en, har kollat på peguots "Speedfight" och när jag googla hitta jag denna snygging:
mmm...nom nom vilken snygging ;)

Sent inlägg

Okej bara för jag är snäll tänker jag slänga in ett inläggoch ett par bilder, dagen har i övrigt vart ok, lite kaos när vi skulle välja tryck till klasströjorna men aja...Tränade förut och mådde gr8! :)
Aja här får ni strömsta'-bilder :)


Helt såld

Ja såhär äre, jag har nästan alltid nått som jag är helt besatt av, ett tag lyssna jag bara på Ebba Grön, jag va besatt av nagelstyling för inte länge sen (vill fortfarande fixa mina nagla ibland) jag ville inget hellre än att åka till USA för ett år sedan, just nu är jag ganska besatt av mitt utseende, jag vill fixa fin make-up och är sugen på att skaffa löshår s jag kan växla mellan långt hår och min normala längs (ev kort isf) men kommer troligen inte bli av... Aja så är det :)

Strömstad & Norge!

I helgen har jag åkt massa bil. Blev medsläpad till Strömstad och en ofrivillig husvagns-weekend med familjen.
Igår va jag i Norge oxå, åkte runt i Oslo vilket bara resulterade i att pappa blev smått hysterisk för att vi inte hitta så bra, norrmän är SÄMST på att skylta!
Idag på hemvägen va vi inne på ngn märkes out-let så blev några puma-tröjor och en over-sized killtröja i ett för mig okänt märke :) XL fick d bli eftersom jag vill att den ska täcka rumpan så jag kan ha leggins och mina korta (fula) shorts till ;D
Aja nu ska jag lyssna lite musik sen kila ner och äta och kanske ta mig en bit äpplepaj som jag och mamma baka av VÅRA äpplen :)
Kramar

Okej då...

Bara för att jag är snäll idag slänger jag in ett snabbt inlägg :) Idag har jag vart i skolan, var väll som vanligt antar jag, håltimma i 2 timmar så jag och Becka gick och käka thai-mat med Lollo och Isa, mkt 3vligt :D
Nu sitter jag och lyssnar musik och har precis färgat håret eftersom det är skolfoto imorgon, spännande! Lixom sista chansen att bli bra på kortet men det löser sig, platt-tången och sminket med till skolan så blir det nog bra, hoppas jag!

Snart ska jag med tåget in till Fkp och träna med, blir härligt fats lite tråkigt att vi inte har nån tränare och måste sköta allt själva, men men..

Slänger in tips på band när jag ändå är igång, dom jag lyssnar mest på nu är Slipknot, Three Days Grace och My Chemical Romance :) (Lyssna även på Bullet for my Valentine!"
Kramar :)

RSS 2.0