Music

Titeln säger allt --> Gyllene Tider – Det Är Över Nu

Sätter .

Trodde verkligen jag kunde lita på dig, att du förstod mig bättre än ngn, men nej.
Sätter punkt för vår så kallade vänskap, du är inte värd ngt i mina ögon längre

Alla har vart små..

Även jag ;)
Några saker du kanske inte visste:
  • Min favoritlåt när jag va 4 - 5 var Gå och Fiska - Gyllene Tider
  • Jag har älskat Frölunda Indians sen jag var 3
  • Jag lekte i stort bara med killar
  • Jag älskade hockey matcher
  • Jag lärde mig gå men vågade inte utan kröp hellre som bebis
  • Jag började prata väldigt tidigt
  • När vi mätte oss och målade staplar på hur långa vi var på dagis på ett papper på väggen fick jag lägga till extra utanför pappret!
  • Jag såg sönder Lejonkungen

Tips!

Vill passa på att tipsa om 2 killar som spelar rockabilly, båda är 15 bast och riktigt grymma!
The Crestliners kallar dom sig och jag lovar, dom kmr bli stora!
http://www.youtube.com/watch?v=av1ghCJ7Jag

Halloween!

På Söndag är det altså halloween, älskar det! Vill verkligen se till att hitta på något kul, alltid kul att få flippa ur lite, kanske sminka sig till ett monster eller bara busa lite med folk :3 Halloween är verkligen en favorit på året och jag tackar ju inte nej till chansen att få vara lite galen ;)
Sen på måndag börjar ju höstlovet med, blir otroligt skönt! Hade tänkt försöka hinna tränna kompisar, gå på stan, fika, kolla film, ved vet jag! Haha :)

Okej..

Ska försöka reda upp gårdagen!
NEJ jag är INTE kär, tkr väldigt mkt personen i fråga men mer typ som en bror lr aa väldigt bra kompis helt enkelt!
Föll bara ner i gropen jag själv grävt dom senaste veckorna, saknar nisse ngt så enormt och längatr efter att bli älskad igen, längtar så mkt att jag tar vänskap, att ngn bryr sig, för kärlek. Man lär så länge man lever!
Nu ska jag iaf fortsätta som innan och hoppas att allt är okej och att det inte blir pinsam stämning mellan mig och han, hoppas han läser det här och förstår, tror han gör det.
Vill att allt ska va som innan och att vi fortfarande kan ha kul tillsammans :)
Så Förlåt, vet att jag sagt det innan och så men vill verkligen att du ska veta att jag menar det, du betyder mkt för mig och vill inte kasta bort vänskapen för ett dumt misstag från mig.
Tack för att du finns

Think I love you

Förlåt, kanske förstör allt nu.

Förvirrad

Fattar inte vad det är som händer, vet inte vad jag ska göra. Hjärtat kämpar mot hjärnan i en hård kamp just nu, kanske är det inget, kanske är det. Önskar allt vore lättare, att allt vore som förut, slippa tankarna som far i mitt huvud just nu. Varför såras man av att ngn säger att en annan är fin om man inte gillar personen mer än kompis?
Kanske borde jag lita på Rebecka, följa hennes råd och inte låta det här glida ur mitt grepp, om det inte redan gjort det. Tanken på att sluta prata med dig, försöka glömma och få tillbaka normalt läge igen känns omöjlig, känns konstigt. Trodde verkligen inte det kunde bli såhär, hänt förut, visst men nu? För två veckor sen förlora jag den jag älskar mest, älskar honom fortfarande men hjärtat verkar gå vidare.. Vet inte om det min magkänsla säger stämmer men det gör mig orolig, vad händer om det är så?

27/10

Idag är jag precis 15 år och 6 månader gammal, vädigt seg dag!
Hela em i skolan va det tema självstudier, 3 timmar av snack i musiksalen, jag becka och malin. Tycker verkligen om dom 2, kan verkligen prata och tycker om att lyssna på vad dom har att säga, för det mesta :)
Finns en person som just nu tar upp ALLA mina tankar, ngn som faktiskt verkar orka med mig trots mitt tjat och mina små utbrott ibland, är verkligen glad för det.
-
Isbjörnen tyckte han skulle vara rolig förut med, började tjata om att han spelat i The Hellacopters när dom va typ okända, becka genomskådade bluffen, jag växlade mellan "Är det sant" och "Shit va coolt" men jaja, becka ägd ju ut han med sina kunskaper om bandet så..
-
Tack, tack, tack för att du inte tröttnar på mig, tack för att du finns.

Natti

Godnatt mer er! :)

NEJ!

Jag är INTE kär, jag har hittat en ny vän, ngn som verkligen bryr sig och lyssnar på mig...
ÄR INTE och KOMMER INTE bli kär i han, finns bara en i tankarna och det är ngn jag aldrig kmr få.

Skola

När ni läser det här börjar jag skolan, testar ett "tidsinställt" inlägg, hoppas att det funkar :)
Kramar :)

Låten..

Som är favoriten just nu :)
Backyard Babies – Abandon

Match

Spelat match idag, förlora men spela iaf bra sista set :)
Va väll vad jag hade å säga ^^

hihi ^^


Musik och moppe

Blir att sitta hemma idag, lyssna musik och plugga till mopedprovet på tisdag, har fler prov men orkar inte..
Ville åkt till skövde idag men funka inte så aja. Lyssna på Nationalteatern och tagga för imorgon iaf, spelar seriematch mot Gbg :)
Men åh längtar verkligen efter att få mitt mopedkort, hade åkt en sväng då, få komma ut och tänk på annat, för mycket minnen som dyker upp just nu...
Sitter ju helt själv hemma och då slutar det i att jag sitter och tänker på dig. Alla minnen, så mkt jag saknar...

Juice :3

Hihi ja fredagkväll och i strot sett ALLA festar ikväll, hade 2 att välja mellan; lugnare fest med mysiga välkända människor i Tibro eller Galet med massa okända i Jäla..? Hmm tror ganska lätt jag skulle åkt till tibro och sovit där än ut till jäla när många super skallen av sig och dessutom kostar det 20:- att gå in, nä vill hellre va med mysiga tibro-männsikor då!
Känns verkligen som att jag hör mer hemma där, knappt träffat vissa av dom men känns ändå som att dom förstår mig bättre, inte dömande bara inbjudande och 3vliga, känner fortfarande att det känns som ett andra hem och som att jag har fler nära vänner där än här.. Har bara ingenstans att "bo" numera, blir väll bara på dagarna jag är där numera isf men är ändå glad att dom finns <3
Men men, nu sitter jag iaf hemma, kollade på film med pappa förut och gjorde moppetester och nu sitter jag uppe med juice och kollar på "The Bourne Identety" redan sett den men jaja :)
Kramar på er

För HAN va bäst, försök å överträffa det

Saknar han verkligen, enormt mkt.
Låten som sätter ord på våra 10 mån, ja klicka på bilden, lyssna och förstå...

Skövde

Va i Skövde förut, sprang ihop med Jesper, blicken han gav mig glömmer jag aldrig...

Läxor + Träna

Idag har precis hela tiden fram till nu gått åt till läxor och är inte klar än, har aldrig behövt göra så mycket men måste verkligen ta tag i det nu... So-prov nästa vecka och precis efter höstlovet är det tyska-prov (tyska-provet efter det är 9/12, va inte allt för kul att bläddra fram dit i kalendern och se den överstrukna text som fanns där "Jeppe & Jojjo 1 år<3") så jag har lite att plugga till, sen har jag inlämning av biologi-hemprov med men det går lätt.
Aja ska väll plugga tyska lite nu sen vill jag se till att köra lite sit-ups och sånt, behöver det.

Tränat

Ska sova snart, är trött som bara den.
Tränade förut, älskar mitt mysiga lag, får mig alltid på bättre humör, tack♥

Foto :3


Ååååh..

Dagens låt, kom på en låt som väcker så himla mkt minnen, lyssnade sönder denna för hum...3 år sen? Den sommaren var speciell, låten är jättemysig och jag kan texten utantill så mkt som jag lyssnat på den och blev så glad när sen fanns på spotify, lyssna och enjoy!
Och kanske minns lite? :)
Bär – Synd att du är så söt - Original Version

Glad_chey

som Bekka skulle sagt, haha :) Trots förlusten förut så är jag glad, spelade bra och så är jag glad för alla underbara vänner jag har :D Mamma kommentera till och med "märks att du har många vänner" när ja hela tiden plocka upp mobilen på grund av ett nytt sms :P
Haha jaja, ikväll ska jag flumma med under bara Olivia, känns knappt som jag träffat henne det sista så ska bli mysigt ^^
Sen imorgon drar jag till marka och fotar med Bekkii, ska bara komma på ngt tema så blir det bra :D
Kram på er :)

Hemmapremiär | Glad igen

Okej börjar väll med att säga att jag verkligen är glad för att allt löste sig mellan mig och Jesper, han ville precis som jag fortsätta va kompisar för vi kan fortfarande skratta tillsammans och lita på varandra, känns skönt eftersom jag inte vill förlora han helt lixom :) Han sa att d va faktiskt det enda rätta för jag förtjäna nån som älskar mig, gulligt tycker jag även om det känns som att jag inte kommer hitta någon bättre än han.. Finns få killar som verkligen bryr sig och förstår mig, jag får en stämpel av dom flesta som nörd men ja, Jesper är ju lixom oxå nörd och jag älskar verkligen att jag kan diskutera saker med han, känns helt gr8! :)
Men aja, jag hittar väll någon så småningom :) Är just nu bara väldigt tacksam att Nisse finns kvar som den toppenvän jag vet att han är!

Sen så är det så att jag ska spela hemmapremiär idag :D
Så tycker att så många som möjligt infinner sig i Frejahallen klockan 15.00 :) (b-hallen)

Glad att du finns


Snö...?

okej det år rykten på FB om att det snöar så jag blev väldigt mycket gladare nu :D

Varm säng, blöt kudde

Blev hemma idag, orkade helt enkelt inte åka till volvo och gå där hela dagen.
Tårarna rinner mer än någonsin för känns som att d har sjunkit in nu, d blir aldrig mer vi.
Fick förklara för Ellen varför jag inte åker med på lägret ikväll heller, för mycket minnen.
Satt med en kudde i famnen förut och tyckte mig känna doften av dig, doften som jag aldrig kommer känna i kudde, kläder eller på min hud. Jag hittar verkligen aldrig någon bättre, du va så rätt, så perfekt. Fattar inte hur jag ska orka, orka leva som vanligt, orka träffa dig som "bara" en vän, en man inte längre är speciell för, orka se dig med någon ny så småningom, orka bli kär själv. Jag vill inte ha någon annan, jag vill att det ska va vi, bara du och jag. Vill inte hitta en ny att komma nära, börja om med någon som aldrig kommer känna mig på det sättet du kände mig. Önskar bara vi hade en chans till, en chans för mig att göra allt bättre, ändra det som blev fel, få dig att älska mig igen, vill att allt ska va som 9/12 2009, bubblande härlig kärlek, någon som tyckte jag va perfekt som jag var, som inte brydde sig om när jag såg förjävlig ut. Känns inte som någon någonsin kommer kalla mig fin igen, rent av perfekt. Du sa att ett liv utan mig går att beskrivas med låten "kärlek vid sista ögonkastet" och jag känner nu att så är det utan dig. Jag vill ha dig tillbaka, vill vara din och kunna krypa in i din famn och höra dig säga att du älskar mig, är verkligen det enda jag vill. Inget annat betyder något. Kan ge upp precis allt bara du älskar mig igen, om du aldrig pratar med mig igen kan jag lika gärna dö, du va mitt allt, du ÄR mitt allt och jag fattar inte hur livet ska gå vidare, allt känns som en mardröm. Insåg när jag åt frukost att den här mardrömmen kommer jag inte vakna upp ur, det här är verkligheten och till skillnad från alla tidigare problem går det här inte lösa. Vet inte om jag någonsin kommer orka sätta mig på buss 400 och kliva av i Tibro, vet att jag har vänner kvar där men allt som finns där är minnen, frågar mig själv om jag någonsin kommer träffa din familj igen, om jag någonsin kommer sätta min fot hemma hos dig, om jag kommer få sova vid din sida...
Jag önskar verkligen att du kommer hit ikväll, vill lösa det här eller iaf få se dig här hemma en sista gång..
Efter 10 månader med någon är den en del av ens vardag och när den sen bara försvinner frågar man sig själv hur livet ska gå vidare, så är det just nu, jag vill inte att du försvinner, jag vill ha dig kvar, jag vill att vi ska träffas och kunna skratta och ha kul, jag vill att vi inte ska glida isär...

SLUT

-

Ännu en dag i helvetet...ehm jag menar på volvo (a)

Ush, ärligt talat så fattar jag inte att så många jobbar inom industrin, så enormt trååååååkiiiiit! Jag vill ju ha ett kul jobb, välbetalt och inom nått jag tycker är kul!
Fast antar att om jag är trevlig under veckan så har jag ju chans till sommarjobb, speciellt som jag är tjej oxå :)
Är ju aldrig fel med extra cash! ;)
Men jag måste erkänna att jag verkligen längtar efter vanlig skola, är lad att det bara är en dag kvar på volvo!

Sen är ju inget ändrat sen igår med kärleken, diss på mina sms men att svara till mi genom andra? och sen skicka bud att jag kunde frågat han direkt om vissa saker? han svarar ju fan inte?! Och NEJ vi kan inte ses i helgen, ska på läger...

3 månader sen & nu

Det som var verkar ha blivit ett suddigt minne

.

det får nt va slut.
kan vi inte börja på nytt?

Moppe | RiG Falköping | Volvo

Men hej, om nu någon läser, haha!
Veckan spenderas för min del på volvo eftersom vi har "VISA" altså prao och för mig blev det volvo - fabrik där det är i stort sett omöjligt att inte gå vilse!
Men men, hittar typ till dom viktigaste platserna nu, min arbetsplats, matsalen, damernas omklädningsrum och min handledares kontor, antagligen tack vare pappa som visade mig :P
Men jag har ju inte gått vilse idag i alla fall! Har sedan 1 stått och kört line 3 på nav vilket för min del går ut på att lyfta ofärdiga nav upp på ett rullband med en rätt häftig lyft-grej och sen vika ihop kragar och bära ner pallar (som väger sjukt mkt!) :)
Ganska soft tycker jag allt, skulle absolut kunna ha det som sommarjobb och tjäna massa på ett slö-jobb som är lite kul i alla fall, står och kollar på industrirobotarna (tycker dom är sjukt häftiga även om jag var rädd för dom när jag var liten) och på "kalle anka-bilarna" som kör förbi (små, små truckformade bilar som kör STOOOORA släp)
Men men, den är mitt jobb i veckan :)

Sen så vill jag bara tillägga att min RiG ansökan ska skickas in snart och ligger nere nästan helt klar :)
Och så körde jag mina mopedlektioner idag oxå, gick bra så nu har jag bara teori-provet kvar :) (klarade 2 faser idag med!)

vilket monster jag är...

Spelat volleyboll idag, första seriematchen vilket gick åt helvete. Åkte ända till GBG för att förlora med 3 raka, inte allt för kul :/ Sen på hemvägen konstatera jag att det var första gången jag tagit av mej mitt halsband som jag fått av älskling i födelsedagspresent i APRIL! Haft det på mig i nästan 6 månader altså :S
Sen fråga Ottilia hur länge vi vart tsm och då slog det mig att vi firade 10 månader igår, hade inte haft en tanke på det! Känner mig verkligen hemsk :(
Förlåt!
Kram på er

Konfaläger

vart ledare hela dagen, nu vill jag sova!
kram

Helgplanering

Trodde det skulle bli en soft helg men nej!
Lördag:
  • Ledare åt 96:or på konfaläger
  • Filmkväll hos Nathalie
  • Ev. plugga lite moppe om jag hinner
Söndag:
  • Plugga/köra moppe?
  • Match i Gbg, hemma seeeeeeeent
Kram på er!

Marknad :)

Idag vare då "höstmarken" i fkp som gällde, va med Becka och Coffe :) Trskade runt lite försiktigt med min onda fot, köpte godis, nom nom :) Satt på lilla blå en stund sen drog jag upp till träningen där jag fick va bänkvärmare/assisterande tränare, de ni ;)
I övrigt ingen nisse i helgen då han blivit magsjuk :( (Läser du de här så krya på dig älskling :* )
Kramar :)
Ps. Kramdagen idag ;)

Tur att jag har dig!

Säger allt, tur jag har DIG <3

Kort

Jahapp, en helt vanlig onsdag, tema på em vilket resulterade i stukad fot, lyckat då man har seriepremiär i helgen...
Va även med pappa och kollade på matchkläder till laget igår, blir nog bra :)
Imorgon: Träning, sista innan seriepremiären och jag kan inte va med! :( Även marknad imorrn och har ingen att gå med (om jag ens kan gå) men d är ju lyckat! (y)
Aja löser väll sig :P
Kram på er!

I'll carry this flag to the grave...

If i must.
Mopeden går fin fint, kärleken är bara jobbig.
Nu vet ni

Ny kategori!

Ny kategori!
Moped ;)
Kommer ju skriva en hel del om moppen, hur kursen går och körkort osv. sen så fixade en ny kategori :)
Hope you'll like it! (vet att inte ALLA gör det men men :P)

Mopedkurs

Japp idag har ja altså vart på moppekurs, blir imorrn med, får även köra lite då :)
Haha kommer hela tiden tänka "måste växla, var är kopplingen, varför hittar jag inte fotbromsen" osv ;)
Kom precis in efter att ha kört en sväng med pappa, körde själv på mopeden en hel del och det gick jättebra faktiskt :D
Så skönt att äntligen kunna köra, lite problem med starten ibland men det kommer, så länge jag slipper starta i uppförsbacke (a)
Men men, de va de de :)
Kramar :)

Monster

Ja nu är det så att jag och monstret börjar förstå varandra så idag gick körningen mycket bättre! Imorgon blir det moppekurs, får se hur det går!
Idag har jag as usual vart i skolan och sen körde jag lite innan jag drog till Skövde och träffade världens bästa pojkvän, så glad att jag har han. Trots att han är lite off för tillfället va det skönt att ses, 2 veckor sen sist, kändes lite stelt men mådde ändå bra av att se att han är gamla vanliga nisse, och att han lever, börjat bli osäker på d...
Haha nä men det var skönt i alla fall!
Nu sitter jag och är social med folk och väntar på svar från Ottilia så jag vet om jag kan åka och fika imorgon eller om det blir på Söndag ;)
Jag ska ju eventuellt spela flöjt på konstnatten imorgon, haha inte spelat på evigheter men d blir nog bra! Och blir det så hinner jag ju köra lite imorgon med, hoppas nästan det eftersom söndag skulle passa bättre som fika-dag :)
Aja pussar på er! ;D

RSS 2.0